princ vilijam
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Britanskoj kraljevskoj porodici poslednjih meseci baš se ne da. Narodu omiljena princeza Kejt Midlton bije najvažniju životnu bitku, a s obzirom na to da je poslednji put u javnosti viđena krajem decembra prošle godine, njeno nepojavljivanje prate brojne teorije. Jedna od njih je da su ona i njen suprug, princ Vilijam u veoma lošim odnosima,

Te glasine dodatno je podgrejao poslednji potez princa od Velsa. Naime, dok je njihova naslednica, princeza Šarlot proslavljala deveti rođendan, njen tata se provodio na prvoj utakmici polufinala UEFA Evropske lige konferencija. 

Prema pisanju Mirora, princ je vidno raspoložen u rediteljskoj loži navijao za Aston Vilu, a kada je njegov omiljeni klub dao gol, skakao je od sreće.

Osim na porodičnoj situaciji neprimerenom izlivu emocija, princu su zamereili i na još nečemu - mnogi su prokomentarisali da je trebalo sa sobom da povede slavljenicu.

princeza Šarlot

Foto: Profimedia

 

"Svi znamo da je princeza Šarlot stratsveni navijač, trebalo je da je povede sa sobom. Da ne pričam koliko je neumesno što skače od sreće u trenutku kada Kejt boluje kod kuće", bili su neki od komentara.

Takođe, mnogi su ponovo, po ko zna koji put pitali: "Gde je Kejt?", a bilo je i onih koji su izrazili zabrinutost: "Ovo je dokaz da između njih dvoje defintivno nešto nije u redu".

Najglasniji su, po običaju, bili tviteraši, koji svakodnevno pomno prate dešavanja u kraljevskoj kući. Njima, kako su objasnili, posebno smeta što pojedini britanski mediji poslednjih dana podsećaju na neke, kako su ih nazvali, opasne hobije Kejt Midlton.

Kejt Midlton

Printskrin

 

Jedan od njih je skupljanje meda, novine su objavile stari članak u kome je lično pričala o tome prilikom posete Narodnom muzeju istorije u Južnom Kensingtonu. Kejt je lokalnu decu iznenadila teglom meda koji je sama napravila i rekla im je da svaki put kad vide pčelu se zahvale na divnom medu koji one prave.

"Da li nas ovim tekstovima palata priprema za najcrnji scenario?", upitali su se tviteraši i dodali: "Samo da ne bude da ju je ujela pčela, a da niko nije imao pojma da je princeza alergična na pčelinju žaoku!". 

Kejt Midlton

Foto: Printscreen

 

Drugi su kao primer naveli izveštavanje medija o princezinim "suludim navikama", a jedna od njih, kako je Miror objavio u tekstu sa recikliranim izjavama iz Kejtinih ranijih intervjua, opsesija higijenom. Navodno, Kejt je priznala da je izluđuje jedna osobina njenog supruga - to što redovno jede na sofi.

"Šta pokušavaju da nam poruče ovakvim tekstovima? Da li im je namera da Kejt, koja se mesecima ne oglašava, naprave ludom?", prokomentarisali su korisnici društvene mreže Iks, nekadašnjeg Tvitera. 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading