Tejlor Svift
Foto: Profimedia/Profimedia

Kada ratuju dve najpoznatije Amerikanke, perje leti na sve strane.

Tejlor Svift je je novom pesmom ponizila Kim Kardašijan sa kojom je već dugo u sukobu, a fanovi i jedne i druge, kao i svetski mediji, sa nestrpljenjem očekuju starletin odgovor.

Sviftova, koja je u petak u ponoć objavila dvostruki album „The Tortured Poets Department“, dva sata kasnije je dodala dve numere koje su, kako su svi shvatili, namenjene njenoj dugogodišnjoj neprijateljici Kim. Jedna od njih nosi naziv „TthanK you aIMee“, a svi smatraju da su slova K, I i M naglašena u naslovu pesme poruka starleti. U jednoj strofi doslovce piše:

- Postoji vaša bronzana statua i ploča ispod nje / koja preti da će me gurnuti niz stepenice, u našoj školi. Sve to vreme ti si udarala, gradila sam nešto / I ne mogu da oprostim način na koji si me naterala da se osećam / Vrištala bih: ’Je*i se, aIMee’, u noćno nebo, dok je krv pljuštala / Ali ne mogu zaboraviti način na koji si me naterala da se izlečim.

Tejlor Svift

Profimedia

 

Odmah su se oglasili fanovi pevačice:

- Ovo je, definitvno poručila Kim - neimenovani izvor je za „Dejli mejl“ potvrdio ova nagađanja.

- Kim je dobila je ono što je zaslužila. Sada je u šoku i ne sme da joj odgovori, jer zna da će je Tejlorina vojska obožavalaca uništiti.

Izvor je nastavio:

- Obožavaoci već šalju neželjene poruke Kim na Instagramu sa: „Hvala ti aIMee“. Najzlobniji deo svega ovoga je naslov pesme. Tejlor je uradila mnogo „diss pesama“, to jest pesama koje prozivaju određenu osobu, ali nikada pre nije imenovala na koga se odnose. Sada je to uradila i ovi stihovi ostaju zauvek.

Isti izvor je dodao da je Kim svesna bola koji je izazvala kod Tejlor, kao i da se „naporno trudila da se iskupi poslednjih godina.

- Ali, nikada nije uradila ono što je Tejlor zaista bilo potrebno, nije rekla izvini.

Svađa između pevačice i starlete, koje su nekad bile bliske, počela je 2016. godine, Sfivtova je o tome progovorila sedam godina kasnije, u intervjuu za magazin „Time“ koji ju je 2023. proglasio za osobu godine. Reč je o pesmi „Famous“ koju je objavio tadašnji muž Kim Kardašijan, reper Kanje Vest. U pesmi je Tejlor nazvana „onom kučkom“, Kanje je, kada je pevačica poludela zbog toga, rekao da su pričali telefonom i da je ona to odobrila. U sve se umešala Kim koja odmah potom objavila izmontiranu verziju razgovora, rekavši da je Svift za to dala saglasnost.

Tejlor Svift

Profimedia

 

Međutim, PR služba Tejlos Svift je objavila originali snimak i jasno se čulo da je Vest izostavio reči „onom ku*kom“, kada je pevačicu pitao za dozvolu.

Epilog: Kim i Kanje su prestali da se druže sa Tejlor, a njihovi fanovi su je nazvali „zmijom“. Vest je dodao i: „Ne znam što se ljuti, ja sam proslavio tu kučku!“.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading