Čening Tejtum
Foto: Profimedia/Profimedia

Glumci Čening Tejtum i Džena Devan trenutno su jedinstven slučaj bračnog para koji ni posle šest godina otkad se rastao ne uspeva da se razvede papirološki. Razlog je vrlo banalan - ne mogu da se dogovore oko podele imovine. 

Uverena da je Čening sakrio od nje zaradu od filma „Čarobni Majk“ i nastavaka, koja se procenjuje na milijardu dolara, Džena je pravdu potražila na sudu.

- Moja klijentkinja je dobila nešto novca od bivšeg muža. Tejtum je imao potpunu kontrolu nad finansijama. Dok ne utvrdimo detalje, odnosno ne preciziramo kolika je zarada od „Čarobnog Majka“, ne možemo pričati o alimentaciji, niti o pravednoj podeli imetka stečenog u braku - istakla je Dženina advokatica Samanta Spektor i dodala:

- Imamo posla s potencijalnom imovinom vrednom milijardu dolara. Nažalost, ne možemo da joj uđemo u trag, transakcije u vezi s „Čarobnimg Majkom“ su išle ispod žita, nije ih potpisivao Tejtum, već advokati, mnoge se vode kao poklon - navela je Dženina advokatica.

Glumčev pravni zastupnik Žaklin Kombs je negirala navode suprotne strane i istakla da će dokazi pokazati da „tuženi nikada nije preduzimao nikakve radnje kojima bi naneo štetu zajednici ili bivšoj supruzi“.

Čening Tejtum

Profimedia

 

- Što se tiče franšize „Čarobni Majk“, većinu novca je zaradila nakon što se par već razdvojio - istakla je Kombsova, i dodala da je Tejtum više puta pokušavao da reši problem sa svojom bivšom suprugom, ali je ona „primenila taktiku odlaganja“.

Džena nije došla u sud jer je u sedmom mesecu trudnoće, a Tejtum je proces pratio putem video-poziva. Tokom saslušanja nije rekao ni reč.

„Čarobni Majk“ je ostvarenje iz 2012. inspirisano Tejtumovim iskustvom - imao je 18 godina kada je kao striper radio na Floridi. Prvi deo je zaradio 167 miliona dolara, drugi (nastavak iz 2015) inkasirao je 118, a treći (iz 2018) „tek“ 57 miliona dolara.

Bivši holivudski par, koji je bio u braku od jula 2009. do novembra 2019, ima jedanaestogodišnju ćerku Everli. Čening je veren s glumicom Zoi Kravic, dok Devan čeka svoju drugu bebu s verenikom Stivom Kazijem. Njih dvoje su zajedno od 2018. godine i imaju i trogodišnjeg sina Kaluma.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading