Silvester Stalone
Foto: Profimedia/Profimedia

Slavni glumac Silvester Stalone (77) suočio se s ozbiljnim optužbama da je omalovažavao i vređao statiste i rugao se na račun njihovog fizičkog izgleda.

Kako piše CNN, Paramount istražuje tvrdnje jedne kasting agencije sa sedištem u Atlanti da je Stalone tokom snimanja serije „Kralj Talse“ statiste čašćavao pogrdnim nadimcima: „Onaj ružni“, „Bure masti“ i „Debeli lik sa štapom“.

Iz istog izvora stigla je innformacija da je veliki Roki imao poseban zahtev za reditelja ove, američke serije u kojoj je inače, ostvario prvu televizijsku ulogu.

- Dovedite mi lepe, mlade devojke da budu oko mene - navodno je tražio Stalone, a sve što se dešavalo, pojavilo se i na društvenim mrežama - prvo na jednoj Fejsbuk stranici namenjenoj glumcima, potom i na Iksu.

Na nekadašnjem Tviteru oglasila se televizijska scenaristkinja Džuli Benson, koja je objavila mejl iz kasting agencije. Benson je rekla da je za optužbe saznala od prijatelja koji je bio statista u seriji „Kralj Talse“.

Silvester Stalone

Profimedia

 

- Dala sam ostavku zbog očiglednog, toksičnog okruženja, jer mi nije bilo prijatno da radm u njemu - navodno je napisala izvesna Loki, a to je Bensonova objavila.

I dok se uveliko snima druga sezona serije, nadležni intenzivno stražuju slučaj i svakodnevno razgovaraju sa glumcima koji su prisustvovali setu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading