Princ Hari
Foto: Printscreen/Prints

Princ Hari oduvek je bio upleten u brojne skandale, još iz tinejdžerskih dana. 

Najsvežiji svakako jeste onaj sa Megan Markl, kada su napustili Bakingemsku palatu, a retko ko se seća njegovih mladalačkih izdanja koja su punila novinske stupce i 'krasila' naslovne strane svetskih tabloida.

Nakon što se puna tri meseca vodi polemika o zdravstvenom stanju Kejt Midlton, koja je nedavno otkrila da joj je dijagnostikovan rak, javnost nije bila zadovoljna pruženom podrškom koju su uputili Megan i Hari.

Izgleda da je hladan odnos sa bratom Vilijamom i princezom Kejt u ovim teškim trenucima bili dovoljan razlog da korisnici društvenih mreža iskopaju njegove eksplicitne fotografije iz prošlosti. 

U jednoj objavi na društvenoj mreži X inisnuira se na Harijevu sklonost ka istom polu, pa možemo videti njegove eksplicitne fotografije sa drugim muškarcima, njegovim prijateljima, na kojima je polunag i dodiruje ih, odnosno ljubi u obraz.


U drugom postu na pomenutoj društvenoj mreži vidimo Harija u pijanim izdanjima i - potpuno nagog. 

- Svi vi vidite, ovo je Hari - bilo je u opisu objave. 

Iako je svima poznata njegova burna prošlost i mladost, a sam je priznao svojevremeno da se teško borio sa gubitkom majke, princeze Dajane, kada je imao samo 12 godina, ipak su mnogi bili iznenađeni i zatečeni neprikladnim izdanjima princa Harija.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading