Kejt Midlton
Foto: Profimedia/Foto: Profimedia

Dok vodi najvažniju životnu bitku princeza od Velsa svakodnevno dobija na hiljade poruka podrške od britanske i svetske javnosti. Ne manjka joj ni ljubavi ni razumevanja od članova porodice, kako kraljevske, tako i one u kojoj je pre 42 godine rođena.

Ipak, sudeći po nekoliko poteza, jedna osoba se i pre nego što se narodu omiljena princeza razbolela, istakla po pažnji kojom je obasipala Kejt Midlton.

Kejt Midlton

Foto: Profimedia

 

Britanski monarh je, prema rečima dugogodišnjeg stručnjaka za kraljevsku porodicu Roberta Džonsona uradio ono što niko nije očekivao - dao je blagoslov omiljenoj snaji da ona bude u fokusu javnosti.

Prema Džonsonovim rečima, to se desilo čim se udala za Vilijama, a s obzirom na činjenicu da su njih dvoje već bili najpopularniji članovi imperije, mnogi su se plašili kako će to Čarls podneti. Spominjana je njegova ljubomora tokom braka sa nesrećnom princezom Dajanom koja bi ga, gde god da su se pojavili, zasenila, što lepotom, što pristupom ljudima.

Čak je i Ledi Di to potvrdila još 1995. u kontroverznom intervjuu za emisiju „Panorama“.

Kejt Midlton

Foto: Profimedia

 

- Pritisak na nas oboje kao par u medijima je bio neverovatan i veliki broj ljudi nas je pogrešno shvatio. Išli bismo po Australiji, na primer, i sve što ste mogli da čujete bilo je: „Oh, ona je na drugoj strani“. Sada, ako ste muškarac poput mog muža, ponosan čovek, smeta vam to ako to slušate svaki dan tokom četiri nedelje. I osećate se loše zbog toga, umesto da budete srećni i delite taj osećaj sreće“, ispričala je tom prilikom sad pokojna princeza Dijana i dodala:

- To je izazvalo mnogo ljubomore. Zbog toga smo se često nalazili u veoma komplikovanim situacijama.

Kako je Džonson sitakao Kejt je zbog poslednjih dešavanja, u potpunosti zasenila ne samo Čarlsa, već i kraljicu Kamilu.

Kejt Midlton

Foto: Profimedia

 

-Ali to kraljevskom paru nimalo ne smeta. Naprotiv, odgovara im jer su budućoj kraljici prepustili ne samo slavu, već i sav teret koji ona nosi. Čarls jeste taj na čijoj je glavi kruna, ali Vilijam, Ketrin i njihova deca su u centru. I to je ispravno. Ovog puta, odlazak u senku se dešava uz Čarlsov blagoslov, jer on zna da bi monarhija opstala mora da bude primamljiva za mlađu generaciju - naveo je za „Daily Mail“ Džonson.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading