kejt midlton
Foto: Shutterstock

Razne teorije zavere kruže o razlozima nestanka Kejt Midlton, mnogi ističu da su stvari otišle predaleko, te sada, navodno, Kensingtonska palata aktivno radi na planu za njen veliki povratak.

Najbliži tim Kejt i Vilijama radi oko ovog poverljivog projekta, a kraljevski izvori su rekli da su radnici palate zatražili pomoć i savet zbog svega što se trenutno dešava oko života buduće kraljice.

kejt-midlton

Foto: Shutterstock

 

Kako prenose britanski mediji, osnovan je tim koji će biti zadužen za osmišljavanje Kejtinog novog rasporeda, a konsultovali su i dva bivša pomoćnika, od kojih je jedan njen novi privatni sekretak, potpukovnik Tom Vajt, koji se pridružio kraljevskom timu u januaru.

Novi privatni sekretar princa Vilijama, bivši diplomata Ijan Patrik, takođe je deo seniorskog tima.

- Timovi rade danonoćno na osmišljavanju plana za povratak na posao princeze od Velsa nakon nedelja ogromnog pritiska. Svi znaju da će svet gledati u nju posle nedelja pojačanih spekulacija i često neobičnih komentara na društvenim mrežama - navode izvori za tamošnje medije, a spekuliše se da će Kejt gostovati i u jednom podkastu, dodaju oni.

Kejt Midlton

Foto: Profimedia

 

Planirano je da Kejt, koja je poslednji put viđena na kraljevskoj dužnosti na Božić, buće ponovo u javnosti nakon Uskrsa.

Podsetimo, novi skandal drma britansku kraljevsku porodicu i njihovu intimu, nakon što je otkriveno da je u bolnici u kojoj je Kejt Midlton podvrgnuta operaciji abdomena, a u kojoj je kasnije ležala, pokrenuta istraga!

Kako navode tamošnji mediji, deo osoblja je optužbe za pokušaje pristupa privatnoj medicinskoj dokumentaciji princeze od Velsa, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading