Vilijam i Kejt
Foto: EPA/EPA

Novi skandal drma britansku kraljevsku porodicu i njihovu intimu, nakon što je otkriveno da je u bolnici u kojoj je Kejt Midlton podvrgnuta operaciji abdomena, a u kojoj je kasnije ležala, pokrenuta istraga!

Kako navode tamošnji mediji, deo osoblja je optužbe za pokušaje pristupa privatnoj medicinskoj dokumentaciji princeze od Velsa.

U kojoj je to bolnici Kejt operisana?

 

Čuvena Londonska klinika, gde je princeza od Velsa lečena, otvorena je davne 1932. godine, a u njoj su se lečile mnoge slavne ličnosti, uključujući i veliki broj članova kraljevske porodice kao što je princaFilip, princeza Margaret, holivudsk azvezda Elizabet Tejlor, ali i Džon Kenedi. Klinika ima vodeći centar za rak koji prima pacijente na hemoterapiju, radioterapiju i druge tretmane.

Kejt Midlton

Foto: Shutterstock

 

Od 1980-ih, članovi kraljevske porodice su zvanično pokrenuli brojne objekte na tom mestu. Čarls je otvorio odeljenje fizioterapije 1989. godine, dok je princeza Margaret pokrenula jedinicu za magnetnu rezonancu 1991. godine, a pokojna kraljica je predstavila novu jedinicu za rak 2010. godine.

Među ostalim bivšim pacijentima je i bivši laburistički premijer Klement Atli, koji je primljen 1939. godine, kada je bio vođa opozicije. Mnoga imena se i dalje čuvaju u strogoj tajnosti.

Podsetimo, šefovi privatne londonske klinike, u kojoj je Kejt Midlton provela dve nedelje u januaru nakon operativnog zahvata, pokrenuli su unutrašnju istragu, obaveštena je i palata, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading