Kejt Midlton
Foto: Profimedia/Foto: Shutterstock, ilustracija

Situacija oko nestanka Kejt Midlton se i dalje ne smiruje, a u sve je umešana i navodna Vilijamova ljubavnica, markiza od Čolmondelija, Sara Rouz Hanberi.

Ona je, preko svojih advokata, negirala da ima bilo kakve veze sa Vilijamom i jasno stavila do znanja da ne želi da bude deo te priče.

kejt midlton

Foto: Profimedia

 

- Priče su u potpunosti neistinite - rekla je preko svojih advokata, negirajući kako je Kejt nestala iz javnosti zbog svega što se priča za nju i Vilijama.

Svi se pitaju kako je uopšte Sara umešana u celu ovu priču, a evo i istine. Nju je voditelj Stiven Kolbert u svojoj emisiji 'The Late Show With Stephen Colbert' potkačio.

Kejt i Vilijam

Foto: Shutterstock

 

- Bojim se da imam ozbiljnih vesti za britansku kraljevsku porodicu. Internet detektivi nagađaju da Kejtina odsutnost ima veze s njenim suprugom, budućim kraljem Velike Britanije, Vilijamom, koji ima aferu. Mislim da svi znamo ko je druga navodna žena, recite zajedno sa mnom, markiza od Čolmondelija (titula Sare Rouz Henberi). Bile su priče kako je afera između Vilijama i nje počela 2019. Ako je suditi prema tabloidima, tada ga je Kejt suočila s tim, na šta se on nasmejao i rekao da između njih nema ničeg. Aha, uvek dobar odgovor za ponuditi supruzi kad je varaš - rekao je Kolbert.

I dok Kensingtonska palata odbija da komentariše ove navode, poznato je da je Sara, kao i njena porodica, dugogodišnja prijateljica kraljevske porodice. Bila je na Vilijamovom i Kejtinom venčanju 2011. godine, kao i sahrani princa Filipa 2021. godine.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading