kejt midlton
Foto: Alo/Profimedia

U svetu se digla velika prašina oko nestanka princeze Kejt Midlton iz javnosti. Sumnje su podgrejane nakon fotografije za koju je saznalo da je fotošopirana, a na kojoj je princeza od Velsa sa svoje troje dece. 

Naime, Kejt Midlton je poslednji put viđena u javnosti 25. decembra, za katolički Božić. Ona je tada sa decom prošetala do katedrale na kraljevskom imanju Sandringem u Norfolku u Engleskoj i od tada joj se gubi svaki trag, javnost od tada bruji o njenom privatnom životu, ali ako Kejt povuče ovaj potez, palata će doživeti kolaps.

Kejt Midlton

Profimedia

 

Mnogi smatraju da postoji opasnosti da Kejt u budućnosti, u potpunosti izbegava javna pojavljivanja zbog svega što se piše o njoj, ali i priča.

Nakon što je bila tako okrutno napadnuta, postoji svaka mogućnost da bi „šokirana“ Kejt odlučila da prekine svoje buduće kraljevske angažmane kada se oporavi od operacije. Ako se ljudi i dalje ponašaju tako loše prema njoj, zašto bi, pobogu, želela da se pojavi za njih na zahtev?, piše DailyMail, koji se istančano bavi kraljevskim životima u svojim kolumnama.

Kejt i Vilijam

Foto: Shutterstock

 

Ne zaboravimo da je potpuno u njenim ovlašćenjima, osim kada su u pitanju određeni formalni angažmani kao što su Državne prilike, da uradi upravo to. Ona je gospodarica svog dnevnika, a njeno prisustvo na ogromnom broju događaja je u potpunosti po njenom nahođenju.

Oni navode da je princ Vilijam usamljeno izgledao na crvenom tepihu na Bafti proslog meseca, bez supruge Kejt, a ističu da bi, bez njenog stalnog prisustva, svetlo nestalo iz kraljevske porodice.

Podsetimo, pojavila se nova fotografija princeze i princa, za koju mnogi tvrde da je takođe fotošopirana, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading