Kejt Midlton
Foto: Alo/Profimedia

Situacija se ne smiruje nakon fotošopirane fotografije Kejt Midlton koja je obišla svet i izazvala skandal neviđenih razmera, a nove teorije zavere pojavljuju se iz dana u dan.

Sada se pojavila još jedna fotografija, za koju stručnjaci tvrde da je izmenjena, a na  kojoj se vidi princ Vilijam u automobilu, a pred njega je navodno njegova supruga, a pojavile su se priče da je ovo još jedan "veoma loš fotošop".

Na pomenutoj fotografiji se jasno vidi Vilijamovo lice, ali se lice Kejt Midlton ne vidi, princeza gleda kroz prozor i to u cigle. Stručnjaci tvrde da silueta žene jeste princeza, ali ističu da je fotografija nastala 2016. godine. Osim što tvrde da je Kejt dodata na fotografiji, cigle koje se nalaze u pozadini su takođe sporne, jer nisu iste strukture, kažu oni.

 

 

Ljudi na Tviteru pričaju o ovoj fotografiji. Na primer, jedan korisnik Tvitera napisao je da cigle koje vidite kroz prozor automobila ne odgovaraju ciglama koje su iznad automobila i znate šta, taj korisnik je u pravu. Cigle uopšte ne izgledaju isto, pogledajte ovo sada. Jedan korisnik Instagrama napisao je, nije u pitanju samo boja i stuktura, već iznad automobila izgleda kao ugao zida, a kroz prozor automobila je zid ravan, i znate šta, ta osoba je u pravu - navodi se u video snimku.

- Razlika se jasno vidi, ali to nije sve. Neko je objavio na Tviteru, da ova fotografija na kojoj je Kejt u automobilu, je vrlo slična staroj fotografiji nje iz 2016. godine. Ne samo da su igrali s bojama, već su i zamaglili njene naušnice. 

- Čekajte, tu nije kraj, ovo je još jedna fotografija s istog događaja 2016. godine. Pogledajte cigle iza nje, iste su kao i cigle u koje ona gleda kroz prozor automobila. Ovo je očigledno fotošop, ali zašto sve ovo rade? - besni su ljudi.

Podsetimo, nakon prve fotografije, oglasila se navodno Kejt na svom Tviter nalogu, te se svima izvinila i priznala da je ona manipulisala portretom, jer je želela da sve bude savršeno na njoj. Skoro niko nije poverovao u tu priču, takođe se priča o ljubavnici princa Vilijama, a više o toj temi pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading