Vin Dizel
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Slavnog holivudskog glumca i zvezde franšire filmova "Brzi i besni", Vina Dizela, optužila je bivša asistentkinja Asta Džonason za se*sualno napastvovanje. 

Kako se tvrdi u tužbi koja je podneta protiv njega, on ju je u septembru 2020. godine napao u jednom hotelu u Atlanti.

Tom prilikom su izneti u javnost i jezivi detalji, a svetski mediji bruje o istima.

Kako se dalje navodi, on je nju pozvao u svoj apartman, nakon čega ju je, navodno, zgrabio za zglobove ruku i povukao je na krevet.

Molila ga je da prestane, ali je on tada počeo da dodiruje i ljubi njene grudi, piše u tužbi.

Gospođa Džonason bojala se da nasilnije odbije svog nadređenog, znajući da je ključno za njenu bezbednost i sigurnost njenog posla bilo da ga istera iz sobe.

Ali ta je nada umrla kada je Vin Dizel pao na kolena, podigao haljinu gospođe Džonason do njenog struka i maltretirao je, prelazeći rukama preko njene natkolenice pa preko unutrašnje strane njene butine.

Asta je u jednom momentu uspela da pobegne u kupatilo, ali ju je glumac pribio uz zid i stavio njenu ruku na njegov polni organ koji je bio u erekciji - Dizel je tada mastrubirao, navodi se u tužbi.

“Prestravljena gospođa Džonason zatvorila je oči, pokušavajući da se odvoji od seksualnog napada i izbegne da ga naljuti".

Džonason je u to vreme diplomirala Los Anđelesu, a radila je u njegovoj kompaniji "One Race", dok je njegov film "Fast Five" bio u fazi produkcije.

Njen zadatak bio je da organizuje zabave, prati filmsku zvezdu na prijemima i da se pobrine da bude u njegovoj "blizini" kada se fotografiše sa drugim ženama. Međutim, Džonason tvrdi da je otpuštena nekoliko sati nakon što ju je Dizel napao.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading