Eksl Rouz
Foto: Printscreen/Printscreen

Frontmen američkog benda "Gans end rouzis" Eksl Rouz (61), pojaviće se pred sudom zbog navodnog seksualnog napada na bivšu manekenku Penthausa Šajlu Kenedi pre 34 godine, koja tvrdi da ju je "vukao kao pećinskog čoveka" i zlostavljao, preneo je TMZ.


Kenedi je podnela tužbu protiv Rouza, u kojoj tvrdi da ju je vezao i imao seks sa njom tokom žurke 1989. godine.

Prema dokumentima do kojih je došao TMZ, Kenedi je rekla da je upoznala Eksla u klubu u Njujorku u februaru 1989. godine i da je bila na privatnoj žurci u njegovom apartmanu u hotelu, gde je, kako tvrdi, bila gomila ljudi koja se drogirala.


Dalje se tvrdi da je Rouz krenuo da joj se udvara, što joj je u početku bilo prihvatljivo, dok se soba nije ispraznila, tako da je ostala samo još jedna manekenka.


Kenedi ističe da je videla kako je Rouz imao "agresvan seksualan odnos" sa drugom manekenkom pre nego što je otišla u drugu sobu sa njegovim prijateljem, a onda su se "stvari pogoršale".
Kako tvrdi, Raouz ju je povukao za kosu u krevet, vezao joj ruke hulahopkama i seksualno je napastvovao.


Kenedi je rekla da nikad nije pristala na seks i osetila se nadjačano dok se sve to dešavalo.
Nakon toga, rekla je da je izašla u šoku, a onda su usledili anksioznost i depresija.


Tvrdi da je njenom ljubavnom životu bila naneta šteta i da sada traži odštetu.

@alo_portal Dino usred Beograda zapevao "Je l’ Sarajevo gde je nekad bilo": Kolaps u Areni #alo #alodnevnenovine #dinomerlin #koncert #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading