Robert De Niro
Foto: Profimedia/Profimedia

Slavni glumac Robert de Niro danas slavi 80. rođendan, ali i dalje radi punom parom. Ni na privatnom planu ne posustaje - u maju je dobio sedmo dete i to sa znatno mlađom instruktorkom borilačkih veština Tifani Čen, koju je upoznao 2015. godine na snimanju filma „Praktikant“.

Robert de Niro karijeru je započeo davne 1968. godine u filmu „Pozdravi“, a nakon toga nizale su se uloge u brojnim kultnim ostvarenjima kao što su „Kum 2“, „Taksista“, „Lovac na jelene“, „Razjareni bik“, „Nesalomivi“, „Dobi momci“, „Frankenštajn“, „Vrelina“, „Upoznajte Fokerove“, „Žmurke“, „U dobru i u zlu“, „Bilo jednom u Americi“, „Irac“, „Džoker“ i drugim.

Važi za jednog od najuspešnijih i najcenjenijih glumaca današnjice, a pored interesantnih priča koje je delio sa publikom na velikom platnu, de Niro ima i zanimljivu porodičnu priču.

Pre nekoliko godina govorio je o tajni koju je dugo krio, a tiče se njegovog oca. Naime, Robert De Niro Stariji krio je svoju homoseksualnost veliki deo života, a upravo je njegovo seksualno opredeljenje dovelo do kraha braka sa glumčevom majkom.

Robert De Niro

Foto: Youtube/Printscreen

 

Uprkos razdvojenosti od oca, De Niro ga je uvek opisivao kao čoveka punog ljubavi i odanosti koji je uvek bio prisutan u njegovom životu.

Dok je bio mlad, glumac se nije libio da krene u avanture po svetu, pa je uspeo da stigne i do Srbije, koja je ostavila snažan utisak na njega.

On je u tadašnju Jugoslaviju došao kao autostoper 1967. godine, a na izlasku iz Niša zaustavio je jednog seljaka iz sela Čokot, Radovana Đokića. Jedan Nišlija je Đokiću prevodio ono što je De Niro govorio, a kako se ispostavilo, tražio je prenoćište.

Đokić ga je povezao svojim automobilom i ugostio u svojoj kući. Nakon što je tu prenoćio, glumac je sutradan otišao dalje, a domaćini su mu spremili pogaču i sir za put, kako ne bi ostao gladan.

Espreso 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading