IMAO JE SAMO JEDNU ŽELJU Sandra Bulok prestala je da se bavi glumom dok joj se dečko borio sa teškom bolešću
Profimedia

Brajan Rendal, dečko Sandre Bulok, preminuo je proteklog vikenda, nakon trogodišnje borbe sa ALS-om. Glumica je uz njega bila do poslednjeg trenutka, a sada je mnogo jasnije svima zašto se povukla iz glume.

Sandra je, naime, u martu prošle godine, izjavila da će se povući neko vreme iz posla, a mnogi nisu ni slutili da se njen dečko tada već borio sa opakom bolešću, koja mu je dijagnostikovana 2020. godine. 

Brajanova želja je bila da se ne zna da je bolestan, što su Sandra i ostali članovi porodice, ispoštovali.

- Za sada, posao ispred kamere mora na pauzu. Ne znam koliko će to trajati. Ne znam. Dok ne prestanem da se osećam kako se osećam sada ispred kamere - rekla je tada Sandra, pa dodala:

- Želim da budem kući. Uvek sam jurila za sledećom stvari. Želim da budem prisutna i odgovorna za jednu stvar. Sada, i ne znam koliko dugo, moram da budem na mestu koje me čini najsrećnijom. Moj posao je 24/7, a ja želim da to vreme provedem sa decom i porodicom.

Podsetimo, Brajan i Sandra su se upoznali 2015. godine, kada je on fotografisao rođendan njenog sina. Iako se nikada nisu venčali, oni su razmenili zavete dok su bili na Bahamima, i to zato što su želeli da pokažu deci koliko se vole. 

Od tog trenutka su Sandrina deca počela da zovu Brajana "tata".

Brajan Rendal je imao 57 godina kada je preminuo. Glumica ga je nazivala "ljubavlju njenog života".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading