IMAO JE TEŽAK ŽIVOT! Švarcenegeru majka preminula na očevom grobu, a brat mu poginuo u saobraćajnoj nesreći
Foto: Youtube/Printscreen

Slavni glumac Arnold Švarceneger proslavio je u nedelju 76. rođendan. Fotografisan je tog dana kako ulazi u kuću bivše supruge koju je dok su bili u braku, prevario sa kućnom pomoćnicom.

Slavljenik je Arnold Švarceneger koji je u svom prepoznatljivom vozilu primećen ispred kuće bivše supruge Marije Šrajver, imao je juče razloga za slavlje, a njegova životna priča ispunjena je ne samo slavnim već i izuzetno teškim momentima.

IMAO JE TEŽAK ŽIVOT! Švarcenegeru majka preminula na očevom grobu, a brat mu poginuo u saobraćajnoj nesreći

Foto: Youtube/Printscreen

 

Strašno detinjstvo

Bivši bodibilder i Mister univerzuma rođen je u Austriji, kao mlađi sin Gustava i Aurelije Švarceneger. Njegov otac bio je član nacističke partije, radio je u Drugom svetskom ratu kao vojni policajac.

Ranjen je u bici za Staljingrad, a nakon što je dobio malariju, otpušten je iz vojne službe. Gustav i Aurelija su pre Arnolda dobili sina Majnharda kojem je otac bio naklonjeniji iako je i njega tukao i ponižavao, kao i mlađeg sina, koji je trpeo najveću torturu.

Kako je glumac kasnije izjavio, batine su bile svakodnevnica u njegovoj porodici.

- Naš otac nije imao strpljenja i tukao nas je uz pomoć kaiša za svaku grešku - rekao je.

Otkrio je da je njegov otac čak i sumnjao da je on njegovo dete pa je optuživao znatno mlađu suprugu da ga je prevarila. Gustav je sina Arnolda koji se od ranog uzrasta bavio sportom, tukao i jer "nije bio dovoljno dobar u treniranju". Koliko god da se trudio glumac, nije bilo dovoljno, što mu nikada nije oprostio.

Arnold

Profimedia

 

Švarceneger je bio veoma blizak sa majkom.

- Bila je najbolja majka na svetu, i ona je jedini razlog zašto ne mogu za sebe da kažem da sam sve postigao sam. Pokazala mi je bezuslovnu ljubav, strpljenje, ali i važnost toga da mi kuća uvek bude čista. Naučila me je da pravim savršene bečke šnicle - rekao je glumac nakon što mu je majka preminula 1998. godine. Aurelija je umrla od srčanog udara koji je doživela kada je posetila grob svog supruga.

Pogibija brata

Glumčev stariji brat poginuo je 1971. godine u saobraćajnoj nesreći, usled vožnje u alkoholisanom stanju. Ni na njegovoj sahrani nije bio Švarceneger, ali je preuzeo brigu o trogodišnjem bratancu, čije je obrazovanje finansirao i kasnije mu omogućio da se preseli u SAD.

Mnogo teških momenta je doživeo Švarceneger, ali je skupio snage da nastavi dalje i ostvari svoj san.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading