ŽENA I LJUBAVNICA POD ISTIM KROVOM Holivudska afera svih vremena: Švarcenegeru supruga i kućna pomoćnica rodile decu u razmaku od nekoliko dana
Foto: Youtube/Printscreen

Glumac Arnold Švarceneger i njegova nekadašnja supruga, novinarka Marija Šrajver bili su u braku duže od 25 godina i za to vreme prošli su kroz mnogo lepih, ali i stresnih i teških trenutaka. 

Zvezda Terminatora i novinarka venčali su se u aprilu 1986. godine, skoro devet godina nakon što su se prvi put sreli na teniskom turniru.

Nakon što su dobili četvoro dece zajedno, par je objavio da raskida u maju 2011. nakon izveštaja o neverstvu.

Švarceneger je na kraju priznao da je dobio sina Džozefa Baenu sa bivšom služavkom Mildred Pati Baenom, dok je još bio u braku sa svojom suprugom.

Pati je radila za slavnu porodicu 20 godina, a ostala je trudna u isto vreme dok je Marija čekala njeno i Arnoldovonjihovo najmlađe dete! Oba sina rođena su 1997. u razmaku od nekoliko dana. Švarceneger je isticao da godinama nije znao da ima dete s kućnom pomoćnicom, te da je to shvatio tek kad je video da je njegova slika i prilika.

Nakon njihovog razlaza, Austrijanac je nastavio da hvali svoju bivšu suprugu kao sjajnog roditelja jer su zajedno odgajali decu Ketrin Švarceneger, Kristinu Švarceneger, Patrika Švarcenegera i Kristofera Švarcenegera.

 

US Weekly je u decembru 2021. potvrdio da je dokumentacija o razvodu para završena nakon 10 godina brakorazvodnog procesa.Nakon njihovog razlaza, Austrijanac je nastavio da hvali svoju bivšu suprugu kao sjajnog roditelja jer su zajedno odgajali decu Ketrin Švarceneger, Kristinu Švarceneger, Patrika Švarcenegera i Kristofera Švarcenegera.

Odrasla sam u veoma strogom katoličkom domaćinstvu i odgajana sam sa Bogom koji osuđuje, i više ne verujem u to. Verujem da je sva religija zasnovana na ljubavi, i što manje osuđujemo u životu, to smo bolji - rekla je Šrajver za Access Hollivood u martu 2018. o tome kako je njen razvod promenio njenu perspektivu. 

 

Sada već bivši supružnici na kraju su postigli nagodbu u svom razvodu u junu 2022. kada je Šriverovoj dodeljena polovina glumčevih penzionerskih primanja.

 

Arnoldova nekadašnja ljubavnica i bivša supruga su danas u solidnim odnosima, kao i deca čiji je on otac, pa nije iznanađujuće ako ih negde paparaci uslikaju dok svi zajedno uživaju u porodičnom ručku. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading