SANKCIJE ZA POZNATOG REPERA Izneo skandalozne uvrede na račun Jevreja
EPA

Reper Kanje Vest već nedeljama unazad ne prestaje da pravi skandale svojim postupcima i izjavama. Zato su mu sada njegovi nalozi na društvenim mrežama Tviter i Instagram blokirani.

Razlog za to jesu njegove antisemitske objave protiv Jevreja, a potparoli ovih društvenih mreža izjavili su da je reper objavljivao poruke koje krše njihova pravila.

SANKCIJE ZA POZNATOG REPERA Izneo skandalozne uvrede na račun Jevreja

EPA

 

U subotu kasno uveče, prema arhivi, Kanje je napisao da će uskoro krenuti u "defcon3 protiv Jevreja", što je očito referenca na lestvicu stanja spremnosti američke vojske, poznatije kao DEFCON.

U istom tvitu, koji je sada uklonjen, napisao je: "Vi ste se poigravali sa mnom, te ste pokušali da ocrnite svakoga ko se protivi vašem planu".

Ranije ovog meseca reper je dobio kritike jer je na Nedelji mode u Parizu nosio majicu iz svoje kolekcije na kojoj je pisalo "White Lives Matter". To je bio njegov odgovor na pokret "Black Lives Matter".

SANKCIJE ZA POZNATOG REPERA Izneo skandalozne uvrede na račun Jevreja

EPA

 

Reper Šon Didi Kombs je objavio video na svom nalogu na Instagramu, rekavši da ne podržava to što Kanje radi i pozvao ljude da ne kupuju majicu. Kako pišu američki mediji, Kanje je na svom nalogu na Instagramu objavio prepisku sa Didijem, te mu je rekao kako njega kontrolišu Jevreji.

Podsetimo, Kanje se u subotu vratio na Tviter nakon gotovo dve godine pauze, a osim iznošenja svojih stavova, on platforme koristi i za vređanje svoje bivše supruge Kim Kardašijan i prozivanje njene porodice.

SESTRA UKI Q SASLUŠANA U POLICIJI Pristala da krivično goni supruga koji ju je brutalno pretukao

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading