Britni Spirs
Foto: AP/Tanjug/Ap

Iako je objavila duet s Eltonom Džonom i vratila se na naslovnice magazina, pop princeza Britni Spirs izjavila je da verovatno više nikada neće nastupati.

Naime, Britni je u podužem video snimku koji je objavila na Instagramu pričala o poslednjih 13 godina rada pod očevim starateljstvom i otkrila da joj je nedostajala kreativna kontrola nad svojim muzičkim spotovima tokom tog razdoblja.

ISTRAUMIRANA SAM CEO ŽIVOT Britni Spirs donela odluku, neće se vraćati na scenu

Tanjug/Ap

 

Takođe je istakla vizuale za pesmu "Work Bitch" kao jedine iz tog vremena koji su joj se dopali.

Kao što i inače to s njenim objavama biva, i ova se uglavnom odnosila na njenog oca, Džejmija Spirsa, koji je imao starateljstvo i potpunu kontrolu nad pop pevačicom od 2008. do 2021. godine.

- Prilično sam istraumirana za ceo život i da, ljuta sam kô ku*** i ne, verovatno neću ponovo nastupiti samo zato što sam tvrdoglava - rekla je, prenosi Rolling Stone, pre nego što je završila s jednostavnim “poljubi me u je**** dupe”.

Iako je pevačica u prošlosti govorila o mogućnosti odustajanja od nastupa uživo, ovo je prvi put da je spomenula tu temu otkako se završilo ozloglašeno starateljstvo.

ISTRAUMIRANA SAM CEO ŽIVOT Britni Spirs donela odluku, neće se vraćati na scenu

EPA

 

Njen advokat Metju Rosengart pohvalio ju je zbog njenog trijumfalnog pojavljivanja nakon godina pravnih poteškoća.

- Nakon naših teških sudskih bitaka i uspeha u uklanjanju njenog oca s mesta staratelja, a potom i ukidanja starateljstva prošle godine, bio sam preplavljen pitanjima o tome šta će Britni sledeće učiniti - rekao je Rolling Stone-u.

- Po prvi put za 13 godina, zavisila je samo od jedne osobe: od sebe, od Britni. Ona je briljantna umetnica i ikona - zaključio je.

ODRASTALI SU U SUVOM SIROMAŠTVU Potresni detalji iz života poznatih, pevačica nije imala za užinu, a ona sanjala da ima grejanje

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading