POZNATA GLUMICA PREMINULA POD MISTERIOZNIM OKOLNOSTIMA Niko ne želi da kaže istinu o njenoj smrti, oglasili se samo oni
EPA

Južnoafrička glumica Šarlbi Din (32), koja je igrala u filmu "Trougao tuge", ovogodišnjem osvajaču Zlatne palme u Kanu, pronađena je bez znakova života.

Vest o smrti glumice i manekenke potvrdio je i njen PR, koji je za TMZ izjavio da je Šarlbi preminula u Njujorku, od "neočekivane i iznenadne bolesti", ali nije precizirao tačan uzrok smrti.

EPA

 

Ovo je, inače, jedna od najuspešnijih godina u Šarlbinom životu, budući da je njen film "Trougao tuge", pored toga što je dobio Zlatnu palmu, proglašen jednim od glavnih pretendenata za Oskara.

Očekivalo se da će nakon uspeha ove crne komedije karijera lepe glumice ići nabolje i da će ona uskoro postati jedno od najpoznatijih imena svetskog fima.

EPA

 

Išlo joj je sjajno i na privatnom planu, budući da se pre četiri meseca verila sa svojim dečkom Lukom Čejsom Vokerom. Par je bio u vezi četiri godine, a Šarlbi je zaprošena u istoj ulici na Menhetnu u kojoj su se Luk i ona prvi put poljubili.

Dinova je s verenikom i psom stanovala u Holivud hilsu, u Njujorku, a do sada je imala više zapaženih uloga, u ostvarenjima "Intervju s Bogom", "Crna Munja" i "Spad".

OVO JE PRVA SUPRUGA PETRA BOŽOVIĆA! Rastali su se jer je pobacila njihovo dete, naša je poznata glumica, a ovako je govorio o njoj

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading