OVO JE PRVA SUPRUGA PETRA BOŽOVIĆA! Rastali su se jer je pobacila njihovo dete, naša je poznata glumica, a ovako je govorio o njoj
Foto: ATA Images

Petar Božović jedan je od najistaknutijih glumaca na ovim prostorima. Poznat po britkom jeziku i jakim izjavama, nikad se nije libio da javno govori o svom slikovitom životu, koji je imao mnogo teških trenutaka.

Naime, u jednom od mnogobrojnih iskrenih intervjua, glumac je između ostalog otkrio zašto se razveo od supruge, glumice Marine Koljubajeve, koja je preminula 2004. godine.

OVO JE PRVA SUPRUGA PETRA BOŽOVIĆA! Rastali su se jer je pobacila njihovo dete, naša je poznata glumica, a ovako je govorio o njoj

Foto: ATA Images

 

- Razveo sam se, jer nisam mogao da podnesem pobačaje. Ja sam hteo porodicu i decu - rekao je glumac svojevremeno u intervjuu za beogradske medije, a par godina nakon njene smrti bio je nešto opširniji:

- Ona je, nažalost, umrla pre tri godine. Bila je glumica i karijeru je otpočela u seriji "Neven", koja se nedavno reprizirala, a pošto je bila trudna, u drugom delu zamenila ju je Neda Arnerić. Bila je mnogo lepa, putena, Ruskinja Marina Koljubajeva. Različito smo gledali na porodicu, ona je pobacila naše drugo dete uz moje protivljenje. Smatrao sam da brak i ne postoji ako nema dece jer u tom slučaju možemo ceo život i da se zabavljamo - rekao je svojevremeno glumac za magazin Story.

Marina Koljubajeva je rođena 1950. godine, a preminula je 2004. godine. Studirala je na beogradskoj Akademiji za pozorište, film i televiziju u klasi Milenka Maričića, piše "Yugopapir" , a publici je privukla pažnju u ostvarenjima "Vaga za tačno merenje", "Šta se zgodi kad se ljubav rodi", "Višnja na Tašmajdanu" , dok je svoju karijeru počela deceniju ranije pre nego što se proslavila, u TV seriji za decu "Neven" . Mnogi su joj predviđaju sjajnu karijeru, budući da je sa 23 godine, dok je bila student, dobijala uloge u pozorištu, te je igrala i nekoliko komada u "Ateljeu 212" . Njena lepota je zaista bila neverovatna, a mnogi muškarci su je želeli samo za sebe.

Inače, Božović i Koljubajeva su tokom braka dobili sina Draška, koji je kasnije, 2005. godine podario glumcu unuku Anđeliju, koja ga je učinila neizmerno srećnim.

Božović je nakon Marinine smrti ponovo stao pred oltar 2012. godine, sa suprugom Snežanom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading