ZARADIO PREKO 3.5 MILIONA € ZA SAMO NEKOLIKO SATI Nakon suđenja sa bivšom, Džoni Dep našao se u centru pažnje baš zbog ovoga
Foto AP

Posle šest nedelja maratonskog suđenja zbog optužbi za porodično nasilje i brojnih grozota koje su izneli o svom braku, porota je donela presudu u korist Džonija Depa, po kojoj će Amber Herd morati da bivšem mužu isplati 10 miliona dolara za kompenzaciju i 5 miliona za kaznenu odštetu.

Pročitajte još: Andrea ima najveće USNE na svetu, a želi REKORDNO VELIKE grudi: Ona ima samo 23 godine, a zbog operacija je umalo OSLEPELA!

ZARADIO PREKO 3.5 MILIONA € ZA SAMO NEKOLIKO SATI Nakon suđenja sa bivšom, Džoni Dep našao se u centru pažnje baš zbog ovoga

Foto AP

 

Bivši supružnici su nedeljama nakon epiloga ostali u žiži interesovanja medija i paparaca koji su ih danima pratili, a Džoni se sada iz potpuno drugačijeg razloga ponovo našao u centru komentarisanja.

Džoni Dep prodao je za samo nekoliko sati čitavu zbirku portreta koje je sam uradio i posvetio ikonama Holivuda i rokenrola za preko 3.500.000 evra, a prodaju je organizovala jedna poznata britanska galerija.

Zbirka je nazvana "Prijatelji i heroji" i posvećena je onima koje je glumac poznaje veoma dobro i onima koji su ga nadahnuli, objašnjavaju iz sedišta galerija. Na nekima od portreta su Bob Dilan, Elizabet Tejlor, Al Paćino i Kit Ričards.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

"Svaka slika je intiman odraz njihovog karaktera u Džonijevim očima; prikaz kako su mu se oni otkrili", rekli su iz galerije.

"Od njegovog dragog prijatelja Kita Ričardsa, koji je inspirisao manire zloglasnog kapetana Džeka Speroua, do Boba Dilana, čiji se kreativni uticaj na umetnika vidi u njegovom živopisnom i besmrtnom portretu."

Galerija je objavila da je njena internet stranica na kojoj je ponuđeno 780 dela na prodaju, bila zatrpana upitima kupaca koji su za kratko vreme uspeli da je "sruše", odnosno stranica je prestala da funkioniše.

"Džoni Dep je srušio Internet. Vebsajt se vraća uskoro", naveli su u objavi.

ŠIROKO! Grujićeva iskeširala bogatstvo za baškarenje s ćerkicom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading