GLUMICA ZAJEDNO SA ĆERKOM NA PLATFORMI ZA ODRASLE Prodavaće svoje telo, publika zgrožena: Ovo je vrlo uznemirujuće
Foto: Printscreen/instagram

Samo nedelju dana nakon što se Semi Šin, ćerka Čarlija Šina i Deniz Ričards, pridružila platformi "OnlyFans", to je učinila i njena majka. Međutim, sada su objavile da kreću zajedno da se snimaju.

Semi Šin i Deniz Ričards objavile su na svojim Instagram profilima da uskoro kreću zajedno da se snimaju za objave na OnlyFans aplikaciji.

- Kao što znate, uskoro ću snimati sa svojom majkom. Ako se javiš, pobrinuću se da ti pošaljem poseban i slatki video na kojem smo obe - napisala je 18-godišnja Semi na svom Instagramu.

GLUMICA ZAJEDNO SA ĆERKOM NA PLATFORMI ZA ODRASLE Prodavaće svoje telo, publika zgrožena: Ovo je vrlo uznemirujuće

Foto: Printscreen/instagram

 

Brojni obožavaoci su momentalno reagovali, a velika većina komentara - od kojih je najveći broj njih bio negativan - bili su upućeni, Deniz Ričards.

- Kao majka dve ćerke smatram da je ovo vrlo uznemirujuće. Volim svoje devojke, ali ovo je toliko odvratno - bio je jedan od komentara upućen Ričardsovoj.

- Ko to, dođavola radi sa svojim detetom? To je krajnje neprimereno - napisao je jedan korisnik Deniz koju u ovom trenutku na Instagramu prati 1.4 miliona ljudi.

S druge strane, njenu ćerku, koju je dobila u vezi s glumcem Čarlijem Šinom, na Instagramu prati 111.000 ljudi.

 

 

Očigledno je da se 51-godišnja glumica ne obazire previše na negativne komentare na društvenim mrežama, pa je tako na OnlyFans-u podelila kako se jako raduje novom iskustvu.

Podsećamo, OnlyFans je platforma pokrenuta 2016. godine na kojoj korisnici putem pretplate prodaju i/ili kupuju izvorni sadržaj – obično pornografske vrste. Iako je pokrenuta 2016., ova platforma je doživela nagli porast aktivnosti 2020., u vreme karantina uzrokovanog pandemijom.

 

GLUMICA ZAVRŠILA U BOLNICI Rada Đuričin hospitalizovana nakon zdravstvenih problema

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading