PRODAJE INTIMU, A IMA 18 GODINA Skandalozna odluka ćerke legendarnog glumca, očajan se oglasio i za sve okrivio nju
Foto: AP

Čarli Šin okrivio je Denis Ričards, svoju bivšu suprugu, zbog toga što je njihova ćerka Sem "Semi" Šin napravila profil na OnlyFansu.

- Ona ima 18 godina i živi s majkom. To se ne bi dogodilo da je pod mojim krovom - rekao je Šin za Page Six.

- Ne odobravam to, ali ako već ne mogu da sprečim, apelujem da se to napravi sa stilom, kreativno, te da ne žrtvuje svoj integritet - dodao je glumac.

Semi je u martu ove godine napunila 18 godina, a svoj OnlyFans profil je najavila poslednjom objavom na Instagramu u kojoj je pozvala ljude da kliknu na link u biografiji.

 

 

Iznos mesečne pretplate na Semin profil iznosi 19.99 dolara. Obećala je da će objavljivati 2 ili 3 posta nedeljno, a svoje pratioce je pozvala i da joj se jave privatnom porukom.

Celu priču je prokomentarisala i Denis Ričards, koja je naglasila da njena ćerka ne donosi odluke na temelju toga u čijoj kući živi.

- Kao roditelj, ja je mogu jedino usmeravati i verovati njenoj proceni, ali ona sama donosi odluke - dodala je.

Podsetimo, Ričards i Šin su se venčali 2002. godine, ali brak im se raspao pre nego što im se 2005. rodila druga ćerka, Lola Šin.

ŽENA TI MRZI ZUBE, A TI UGRADIS KONJSKE Ben Aflek trpi žestoke kritike i uvrede nakon onoga što je uradio da udovolji Džej Lo

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading