SRAMI SE! Madona ponovo provokativno pozirala, pevačica objavila set golišavih fotografija (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Njene provokativne objave nisu oduševile ni repera Nellyja (47) ni 50 Centa (46) koji su komentarisali da preteruje sa golišavim slikama na Instagramu

Madona je na svom Instagram profilu objavila set fotografija na kojima provokativno pozira u krevetu, što su sudeći po komentarima, mnogi osudili.

SRAMI SE! Madona ponovo provokativno pozirala, pevačica objavila set golišavih fotografija (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Pevačica je pozirala samo u bodiju i ogrtaču marke Versace, a sve to je upotpunila sa crnim štiklama i samodržećim čarapama.

Pop kraljica, ne prestaje da provocira javnost na društvenim mrežama, čak ni nakon što joj je Instagram više puta obrisao golišave fotografije.

Pevačica ne odustaje od porovokativnog poziranja, pa je tako i ovaj put objavila niz slika na kojima leži na krevetu sa podignutim nogama.

- Jet leg - napisala je Madonna u opisu objave.

"Ovo je sramota", "Zašto sebi ovo dozvoljavaš", "Nikad ne bih to radila tvojih godina", "Umorna sam od ovih objava", "Srami se", samo su neki od komentara ispod objave, dok su neki i hvalili njen seksepil i odvažnost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Dakle, početkom godine pevačica je na svom profilu objafila fotografije sa sinom Roccom (21) na kojima je izgledala neprepoznatljivo. Ovo su mnogi osudili u komentarima, tvrdeći da izgleda smrznuto, i da se boji starenja.

Njene provokativne objave nisu oduševile ni repera Nellyja (47) ni 50 Centa (46) koji su komentarisali da preteruje sa golišavim slikama na Instagramu.

MOJI RODITELJI SU DIZALI KREDITE ZBOG MENE! Šokantna ispovest Aleksandre Mladenović, pevačica ogolila dušu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
zora

05.06.2022 08:27

Nikako da ukapira da je baba i da je njeno proslo.