NA VENČANJU SAM JE VIDEO KAKO ŠMRČE KOKAIN Bobi Braun progovorio o braku sa Vitni Hjuston, pa otkrio da je imao se*s sa Madonom
Glossy

Bobi, koji je odmah nakon smrti Vitni Hjuston 2012. pokušao da proda scenario za film koji bi govorio o njihovom turbulentnom životu, konačno je dobio ono što je tražio jer je objavljen  dokumentarac "Biography: Bobby Brown" . 

- Šta me privuklo kod Dženet? Sve. Njen osmeh, telo, plesni pokreti... Dženet i ja smo raskinuli zato što ona nije mogla da bude sa muškarcem poput mene. Ja sam dečko iz kvarta, a njen otac,Džo Džekson, nije dopuštao da bude sa nekim poput mene - rekao je Bobi između ostalog u svom dokumentarcu.

 - Jesam li spavao s Madonnom? Nije bilo spavanja. Jednostavno se dogodilo. Ne znam ni kako se dogodilo. Ona verovatno zna -  priznao je on, pa istakao da je njegov odnos sa Vitni bio poseban.

 - Bilo je nešto u njenim očima zbog čega sam se otopio iznutra. Baš način na koji me gledala od prvog do poslednjeg dana kada smo bili zajedno. Uvek je bilo posebno - rekao je.

Bobi je priznao da je bio potpuno šokiran kada je na dan njihovog venčanja 18. jula 1992. godine video da se pevačica drogira.

 - Ušao sam i video je kako povlači liniju kokaina. I dalje bismo bili zajedno da nije bilo droge. Droge su nas pobedile - tvrdi Bobi u dokumentarcu.

Porotnik OTVORIO dušu nakon suđenja Depa i Herd: "Kakva luda žena! Reći ću vam TAČNO u kom trenutku smo shvatili da LAŽE!"

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading