KANJE VEST RASPLAKAO KIM KARDAŠIJAN Ono što je reper uradio svojoj bivšoj ženi će vas šokirati
EPA

Kim Kardašijan nije mogla a da ne zaplače pošto joj je bivši suprug Kanje Vest doneo - čitav sporni snimak koji je napravila s nekadašnjim dečkom, a za koji se dugo pričalo da ju je u stvari i proslavio. U najnovijoj epizodi porodičnog rijalitija, prikazano je koliko je samo suza prolila tik pred emisiju „Subotom uveče uživo", u periodu kada je bila pozvana da je vodi.

Tada su strani, ali i domaći mediji, brujali o tome kako postoji i još neobjavljeni deo snimka, a Kim nije štedela u nameri da ga se domogne. Sve što je ponavljala bilo je - kako nipošto neće dozvoliti da je „to sve ponovo stigne i dve decenije kasnije, sada, kada je i majka četvoro dece". Međutim, nije bilo baš tako lako kao što se ona nadala da će biti.

Foto: Printscreen/instagram

 

Međutim, malo pred „SNL" („Saturday night live", odnosno „Subotom uveče uživo") Kanje, s kojim je tada bila u procesu razvoda, otišao je avionom najpre u Los Anđeles i tamo se sastao s Rejem Džejem i preuzeo kofer s kompjuterom i diskom na kom su se nalazili kadrovi kojima je Kardašijanovoj gotovo zaprećeno. Odmah je zatim otišao u Njujork i predao joj torbu, a taj gest je dobar deo poznate porodice i bliskih prijatelja koji su bili prisutni ostavio u suzama.

Reper je na ovaj način svakako pokazao da mu je porodica na prvom mestu. Do početka šoua koji je Kim vodila, s druge strane, u tom trenutku je bilo ostalo svega nekoliko sati.

EPA

 

- Kanje je sinoć otišao kući i vratio se jutros. Hoću da vam pokažem šta mi je doneo - rekla je bila Kim, pošto je pozvala sestru Koli i majku Kris da dođu do njene sobe u hotelu u kom su odsedale.

- Ovo je ceo po*nić. Kompjuter mi je doneo, sve je na ovom disku. On i Rej Džej su se našli na aerodromu i ovde je sve... Mislim da će mi trebati obezbeđenje samo za ovu torbu - nastavila je u suzama.

Kasnije u epizodi, „u ispovedaonici", nadovezala se na priču rečima:

- Znam da je Kanje ovo uradio zbog mene, ali isto tako i zbog dece - objasnila je ona.

EPA

 

Takođe, Kardašijanova je priznala kako je odmah pustila snimak, da vidi šta to nije objavljeno do sada. U pitanju su bili mahom samo kadrovi iz restorana.

Podsetimo, Kim i Kanje su se razveli posle šest godina braka. Ona je papire za razvod predala u februaru 2021. godine. Trenutno izlazi s Pitom Dejvidsonom.

UHAPŠENI AMERIČKI POPULARNI PEVAČ Policija pronašla prislušni uređaj u sobi njegove bivše devojke, otkrivamo jezive detalje

Komentari (0)

Loading