SKANDALOZNO PONAŠANJE GA SKUPO KOŠTALO! Kanje Vest nakon što je suspendovan na Instagramu dobio zabranu dolaska na Gremi!
EPA

Kontroverzni reper Kanje Vest dobio je zabranu da dođe i nastupa na dodeli Gremi nagrada, potvrdio je njegov predstavnik za medije, piše magazin „People“.

Odluka da se reper ne pojavi na dodeli nagrada doneta je zbog njegovog ponašanja na internetu i činjenice da mu je nedavno suspendovan Instagram nalog, zbog neprimerenih objava.

Naime, u sredu je Kanje suspendovan je sa popularne društvene mreže zbog kršenja politike platforme o govoru mržnje, maltretiranju i uznemiravanju.

Kanje je navodno upotrebio rasno vređanje da bi opisao voditelja emisije „The Daily Show“ Trevora Nou, koji je nedavno kritikovao Vesta jer je javno uznemiravao njegovu bivšu Kim Kardašijan u toku procesa razvoda. Instagram je zbog toga uklonio sadržaj sa naloga repera i ograničio njegov profil na objavljivanje, komentarisanje i slanje direktnih poruka tokom 24 sata.

SKANDALOZNO PONAŠANJE GA SKUPO KOŠTALO! Kanje Vest nakon što je suspendovan na Instagramu dobio zabranu dolaska na Gremi!

EPA

 

Trevor Noa će biti ovogodišnji domaćin na dodeli Gremi nagrada.

Vest je ove godine nominovan za pet Gremija, od kojih su četiri za rad na njegovom 10. studijskom albumu "Donda", objavljenom u avgustu 2021: najbolja rep pesma, najbolja melodična rep izvedba, najbolji rep album i album godine.

Podsetimo, ranije ovog meseca, Vest je objavio muzički video za svoj singl „Eazy“, u kome je ilustrovao sadašnjeg dečka njegove bivše žene Kim Kardašijan. Naime, u spotu se pojavljuje animirani Pit Dejvidson, koji je kidnapovan, vezan, a na kraju i sahranjen. Mnogi su se zgrozili ovim Kanjeovim postupkom, pa je verovatno i to jedan od razloga zbog kog mu je zabranjen nastup na Gremi dodeli nagrada.

NOVI DETALJ KOJI NIKO NIJE ZNAO! Keba čestitao Konstrakti na pobedi, a evo šta je ona uradila nakon toga!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading