ĆERKA KOJU JE TOM KRUZ ODBACIO NAPUNILA 16 GODINA Evo kako danas izgleda (FOTO)
Profimedia

Da li verujete da Suri Kruz već ima 16 godina? I da njen otac zna kako ona izgleda samo zahvaljujući paparaco-fotografijama?

Devojčica, sada već tinejdžerka, juče je proslavila rođendan, i verujemo da joj je majka Kejti Holms priredila nezaboravnu zabavu. Uostalom, glumica je posle razvoda od Toma Kruza gotovo zaboravila na karijeru kako bi se posvetila ćerki. No, kada je o roditeljstvu reč, Kejti apsolutno zaslužuje sve „Oskare“ ovog sveta.

ĆERKA KOJU JE TOM KRUZ ODBACIO NAPUNILA 16 GODINA Evo kako danas izgleda (FOTO)

Profimedia

 

Priča se da zvezda „Top Gana“, „Nemoguće misije“ i ostalih akcionih hitova svoje jedino biološko dete nije videla od 2013. godine. Navodno, zabranjen mu je svaki kontakt sa njom jer nije članica sajentološke crkve, što je, nezvanično, bio razlog rastanka od Holmsove.

S druge strane, priča se da je sa decom koju je usvojio u braku sa Nikol Kidman vrlo blizak, jer su i oni sledbenici pomenute sekte. Australijska „oskarovka“, opet, nema kontakt sa Izabelom i Konorom jer su joj zbog sajentologije okrenuli leđa.

U svakom slučaju, o Suri je imao ko da brine. Kejti je nije ispuštala ni iz vida ni uz ruku dok je bila mlađa, a sada je češće viđamo samo na njujorškim ulicama. Kažu da je mamina slika i prilika, mada ima i nešto na tatu. Pohađa uglednu srednju školu, vozi se metroom i trenutno ne pokazuje želju da nastavi glumačkim stopama svojih roditelja.

JA SAM JUGOSLOVENKA Kardi Bi napravila opštu pometnju na Tviteru, komentari su se samo nizali

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading