SAMO NEKA NEKO POGLEDA POPREKO! Rijana odlučila kakva će majka biti, pa otkrila i zašto!
Profimedia

Rijana će se uskoro prvi put ostvariti u ulozi majke, ali nikako nespremna. Šta više, pevačica je iz ekipe „Real Housewives" izabrala uzora - žustru Terezu, pa rešila da bude „ista majka kao što je i ona". Kao i većina roditelja, biće spremna na sve kada je njeno dete u pitanju, međutim, po ugledu na takođe poznatu crnku, kad tako nešto kaže - uopšte ne misli figurativno.

- Kod Tereze nema šale kada su deca u pitanju. I ona je iz Džerzija. Sastaviće vas sa zemljom zbog naslednika, ako treba. Pronašla sam se „u njoj" - istakla je ona u interjuu za „Elle" koji je nedavno dala.

- Mislim da ću biti takva majka. Ma, sigurna sam da hoću. Odlučila sam. Samo neka neko i spomene moje, pogleda popreko, gotovo. Psiho - dodala je trenutno najpoznatija trudnica.

SAMO NEKA NEKO POGLEDA POPREKO! Rijana odlučila kakva će majka biti, pa otkrila i zašto!

Printscreen

 

Kada su je iz pomenutih medija podsetili kako je Tereza jednom kad joj je „pala klapna" prevrnula pun sto, pevačica je samo ponovila svoj stav.

- I gora (bih bila). Bukvalno, gotovo - izjavila je ona.

Sa druge strane, upitana o savetima koji su joj do sada pruženi, „krunisala" je san.

- Najbolje što mi je rečeno je da se trudim da što više spavam, jer kasnije najverovatnije neću. Moraću još malo da se potrudim, ne preterujem ni u čemu. Ali ne bih volela da dobar san postane prošlost za mene - rekla je Rijana.

SLALA GOLIŠAVE FOTKE ĐORĐU DAVIDU! Još jedna pevačica javno priznala da je uznemiravala poznatog rokera!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading