KANJE VEST OPET IMA NOVU DEVOJKU! Reper sve šokirao izborom, a ona je preslikana Kim Kardašijan! (FOTO)
EPA

Nakon kraha braka s Kim Kardašijan, reper Kanje Vest je počeo da se viđa sa glumicom Džulijom Foks koja je manje ličila na Kim, a više se oblačila kao ona. 

Ipak, njihova veza je brzo pukla kada je Kanje javno slao poruke Kim moleći je da se pomire. Reper je brzo našao novu devojku koja je zaista i slika i prilika Kim Karadašijan i ako se ne zagledate dovoljno dobro, lako biste ih pomešali.

Njeno ime je Chaney Jones i već je zovu klonom najuspešnije sestre iz klana Kardašijan. Ova mlada devojka je influenserka koju na Instagramu prati preko143.000 ljudi a od kada je počela da se viđa sa Kanjeom, od pre desetak dana, taj broj samo raste.

Chaney ima 24 godine i na master studijama je Univerziteta Vilmington. Ujedno, na čelu je kompanije koja se bavi "konsultovanjem pojedinaca od strane stručnih terapeuta".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rap2kin.co (@rap2kin)

Sa reperom koji je 20 godina stariji od nje počela je da se viđa nedavno, a sada su zajedno na Floridi gde ih paparaci prate u stopu.

Inače, nedavno je na jednom od preslušavanja nove Kanjeove muzike nosila crni uski kostim u kom je potpuno izgledala kao dvojnica Kim Kardašijan, a komentari samo stižu sa svih strana i uglavnom negativni i na račun repera koji kao da namerno "bira" devojke koje liče na Kim. Mnogi podsećaju i na to da je on i te kako uticao na modni stil Kim Kardašijan pa tako verovatno sada utiče i na to šta nosi Chaney.

KANJE VEST OPET IMA NOVU DEVOJKU! Reper sve šokirao izborom, a ona je preslikana Kim Kardašijan! (FOTO)

EPA

 

Dok Kanje promoviše novu devojku, Kim se provodi u Milanu, na Nedelji mode. Podsetimo, Kim je podnela nove zahteve pred sudiju kako bi napokon njihov brak i zvanično bio okončan jer kako kaže trpi preveliki emotivni stres jer je muž konstantno maltretira online. 

Između ostalog ona je podsetila na to kako Kanje tvrdi da je ona kidnapovala njihovu ćerku Čikago, a onda je napao i dečka njene majke Korija Gembela.

ANDRIJA MILOŠEVIĆ POSTAO OTAC! Njegova verenica na svet donela dečaka, a evo kako je prošao porođaj!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading