NE SMIRUJE SE! Kanje Vest ne prestaje da vređa i proziva dečka Kim Kardašijan, pale nove pretnje: Nećeš upoznati moju decu!
EPA

Kanje Vest je gotovo postao opsednut bivšom Kim Kardašijan koju skoro svakodnevno proziva u objavama koje kači na svoj Instagram profil, no sada se reper “obrušio” i na njenog trenutnog emotivnog partnera, komičara Pita Dejvidsona.

Naime, on je sinoć izbrisao brojne svoje objave na Instagramu i prepustio se još jednom besnom vređanju na račun dečka svoje bivše supruge Kim.

Nakon što je Pita nazvao ‘s****a’ i ismejao njegovu tetovažu Hilari Klinton (74), odlučio je da podeli poruku od Pita, koji je, čini se, regovao na Kanjeove prozivke.

Kanje

Foto: Youtube/Printscreen

 

Pit je u poruci rekao da nikada neće stati na put njemu i njegovoj deci i da je to kako su on i Kim odgajali svoju decu njihova stvar, te da on nije problem.

– Nadam se da ću ih jednog dana moći da ih upoznam i da ćemo svi biti prijatelji – završio je Pit poruku, na šta je Kanje na svom Instagramu besno napisao da Pit neće nikada videti njegovu decu.

Mnogi su se zbog objava koje je reper pisao zapitali da li mu je profil na Instagramu hakovan jer su bili iznenađeni njegovim ponašanjem na što je on podelio svoju fotografiju na kojoj drži žutu beležnicu na kojoj je pisalo “Moj račun nije hakovan, 13. februar 2022.”

Kanje je nakon nekoliko sati uklonio objavu koju je posvetio komičaru.

DA LI PREPOZNAJETE PEVAČICU SA SLIKE? Njeno srce osvojio je muzičar, a u životu je doživele velike tragedije!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading