SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Zverka optužen za se*sualni napad na dve žene, zvezdi serije "Se*s i grad" preti zatvor?!
EPA

Dve žene optužile su zvezdu "Seks i grad", Krisa Nota za seksualni napad.

Optužbe protiv 67-godišnjeg američkog glumca detaljno su navedene u novom izveštaju Hollivood Reportera objavljenom u četvrtak.

Dve žene koje se ne poznaju obratile su se THR-u odvojeno i u razmaku od nekoliko meseci sa tvrdnjama da ih je glumac seksualno zlostavljao.

Navodne žrtve - kojima je publikacija dozvolila da koriste pseudonime Zoe, sada 40, i Lili, sada 31 - rekle su da su nedavne promocije nastavka serije Sek And The Citi And Just Like to izazvale bolna sećanja.

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Zverka optužen za se*sualni napad na dve žene, zvezdi serije

Profimedia

 

Žene kažu da su se incidenti dogodili u Los Anđelesu 2004. i Njujorku 2015. godine.

Not je odmah odgovorio na skandalozne optužbe.

- Optužbe protiv mene koje su iznijeli pojedinci koje sam upoznao godinama, čak i decenijama, kategorički su lažne. Ove priče su mogle biti od pre 30 godina ili pre 30 dana - ne uvek znači ne - to je linija koju nisam prešao. Susreti su bili sporazumni. Teško je ne dovesti u pitanje tajming ovih priča koje izlaze. Ne znam sa sigurnošću zašto se sada pojavljuju, ali znam ovo: ja nisam napao ove žene - rekao je on u izjavi.

O NJIHOVOJ NAJMLAĐOJ ĆERKI NE ZNA SE NIŠTA! Naslednica Breda i Anđeline pravi ogromne probleme, a sada se saznalo i šta to kriju od javnosti!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading