LJUBAVNI PAKAO POZNATOG GLUMCA! Jednu devojku je pronašao mrtvu, druga je misteriozno umrla, Demi Mur je izgubila bebu, a to nije sve!
Foto: Shutterstock

Iako je najveću pometnju u javnosti izazvao njegov brak sa Demi Mur, ni ostale veze holivudskog glumca Eštona Kučera nisu prošle sjajno. Tačnije, devojke koje su bile sa njim, prošle su kroz lošu sreću u životu.

Upravo zbog toga, Holivudom se proširila priča da je Ešton Kučer uklet.

Naime, njegovu bivšu devojku Ešli Elerin ubio je serijski ubica. Glumac Ešton Kučer svojevremeno je svedočio protiv ubice, budući da se zabavljao sa 22-godišnjom Ešli Elerin i te večeri kada je ubijena, trebalo je da se vide.

Printscreen

 

Ešton je te 2001. godine pokucao na vrata Ešli Elerin, ali nije dobio odgovor, te je pretpostavio da je ona otišla negde, budući da je kasnio. Ipak, u jednom trenutku je pogledao kroz prozor i video ono što je mislio da su mrlje od crvenog vina.

Sutradan je otkriveno da je Elerin pronađena mrtva. Bila je izbodena 47 puta, a telo je pronašla njena sobarica.

- Mislio sam da je to mrlja od crvenog vina što se prolilo na tepih. To nije bilo ništa uznemirujuće jer je pre nekoliko dana kod nje bila velika proslava. Nisam previše razmišljao o tome, rekao je Ešton.

Glumac je na svedočenju priznao da se jako uplašio kad je saznao što se dogodilo i da je pomislio na to kako će njegove otiske naći na vratima. Međutim, policija je otkrila da Kučer nikada nije bio osumnjičen za ovo ubistvo.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ubica je uhvaćen tek sedam godina kasnije. Majkla Garđula, koga su mediji u Americi prozvali "Holivudskim trbosekom", policija je uhapsila 2008. godine i optužila ga za ubistvo još jedne devojke.

Pokazalo se da je reč o serijskom ubici, a Majkl je ove godine osuđen na smrtnu kaznu.

Ešton je bio u vezi i sa pokojnom glumicom Britani Marfi sa kojom se pojavio u komediji "Upravo venčani". Kučer je navodno nakon samo sedam meseci prekinuo sa Britani jer je želeo da uživa u samačkom životu, što je nju pogodilo, a utehu je pronašla u poslu.

Uvek je bila u centru pažnje, gde god da se pojavi i prva bi počela da pleše - ispričao je glumac svojevremeno nakon Britanine smrti.

Glumica je preminula 20. decembra 2009. u 33. godini života, ali tačan uzrok i okolnosti njene tragične smrti i dan danas su nerazjašnjeni.

Glumica se onesvestila u kupatilu u svom domu u Los Anđelesu. Njena majka Šeron je za američke medije rekla da se danima pre smrti Britani žalila na snažne bolove u stomaku.

Svoju ćerku je pronašla u tri ujutro kako se bori da dođe do daha.

Demi Mur je jedna od onih koja je otvoreno govorila o braku sa Eštonom. Kako je rekla, zbog njega ima traume i dan danas, iako se njihov brak završio 2013. godine.

O detaljima njihovog odnosa, Demi je pisala u memoarima "Inside out book" i nikada nije krila da ju je suprug varao. Među njegovim ljubavnicama bile su poznate dame - Britni Džons i Sara Lil.

Osim toga, Demi je jednom prilikom otkrila da je radila odvratne stvari kako bi mu udovoljila, iako to nije želela. Kada joj je Ešton zatražio se*s u troje, glumica je pristala.

Zbog njihovog raskida, Demi se odala porocima, drogama, alkoholu a imala je i spontani pobačaj.

Demi je u šestom mesecu trudnoće imala spontani pobačaj i izgubila bebu koju je čekala sa Kučerom. Ipak, nije odustajala od toga da dobiju dete, te je prošla kroz sedam ciklusa medicinski potpomognute oplodnje, koji su joj doneli mnogo bola.

Kučer je svojevremeno bio u vezi i sa Lindzi Lohan, holivudskom slatkicom poznatoj po filmu "Zamka za roditelje". Bili su zajedno tokom 2005. godine, a Lindzi je nakon toga postala prilično problematična.

Borila se sa zavisnošću od alkohola i droge, te je završila u zatvoru zbog krađe. Njen otac je rekao i da se glumica jednom prilikom predozirala i da ju je korak delio od smrti.

Ešton danas uživa u braku s Milom Kunis sa kojom ima dvoje dece.

TUGA DO NEBA! Preminuo poznati glumac u 69. godini života!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading