SLOMLJEN OD BOLA! Oglasio se otac žene koju je ubio Alek Boldvin, a samo jedno je imao da poruči slavnom glumcu nakon strašne tragedije!
Foto: Printscreen/instagram

Ukrajinac Anatolij Androsovič, otac ubijene snimateljke Haline Hačins oglasio se prvi put nakon tragedije koja je u petak ujutro šokirala svet.

Androsovič kaže kako su on i potpuno potpuno slomljeni zbog tragedije koja ih je zadesila, ipak, kako kažu, ne smatraju da je kriv Alek Boldvin.

- Još uvek ne možemo da poverujemo da je Halina mrtva. Majka će joj poludeti od tuge. Međutim, ja Aleka Boldvina ne smatram odgovornim. Odgovornost je na osoblju koje rukuje rekvizitima i oružjem - rekao je otac preminule i dodao kako je Boldvin bio u kontaktu s Halininim suprugom Matjuom.

Naime, Anatolij se trenutno trudi da sa suprugom Olgom i kćeri Svetlanom ode za SAD kako bi pružili utehu unuku, Halininom devetogodišnjem sinu (9).

- Dečak jako je pogođen, izgubljen je bez majke - zaključio je Ukrajinac za "The Sun".

NOVI SKANDALOZNI DETALJI JEZIVE TRAGEDIJE! Otkriveno ko je zapravo dao pištolj Aleku Boldvinu kojim je ubio direktorku, sada je sve jasnije!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading