MEGAN MARKL JE NIŠTA U POREĐENJU SA NJOM! Ovo je najskandaloznija princeza svih vremena, radila je kao toples model i ljubila sa po*no divom!
Shutterstock

Megan Markl (40) je pod lupom je javnosti otkad se saznalo krajem 2016. da je u vezi sa Harijem (37) i dobila je puno kritika na račun svog ponašanja i glumačke karijere, ali njen život je ništa u odnosu s prošlošću princeze Sofije (36), koju su prozvali najskandaloznijom princezom na svetu.

Šveđani su odavno prihvatili bivšu manekenku, koja je nekad nosila ime Sofija Kristina Helkvist i prate s radošću svaki njen korak i brak s princem Filipom (42) kog je upoznala 2010. Sofija je iskreno komentarisala svoj nekadašnji život u dokumentarcu 2013. i istakla da je sve to iza nje.

- Meni je to jako dosadno, dogodilo se pre 10 godina i krenula sam dalje sa životom. ne žalim ni za čim, iskustvo oblikuje osobu - ispričala je lepotica, koja je jedna od omiljenih članova švedske kraljevske porodice.

MEGAN MARKL JE NIŠTA U POREĐENJU SA NJOM! Ovo je najskandaloznija princeza svih vremena, radila je kao toples model i ljubila sa po*no divom!

Shutterstock

 

Iza princeze je karijera glamuroznog modela na koju se odlučila s 20 godina da bi mogla da plati svoj fakultet, a javnost je posebno komentarisala njeno poziranje u toplesu za naslovnicu časopisa "Slitz" sa zmijom oko vrata. To joj se isplatilo jer je postala popularna 2004. i dobila titulu Miss Slitz.

Zbog svoje slave je dobila poziv u rijaliti šou "Paradise Hotel" u kojem su slobodni i zgodni ljudi uživali u smeštaju u luksuznom hotelu, a gledaocima su se prikazivali njihovi intimni trenuci. Sofija je opet privukla pažnju jer se u emisiji skinula u toples pa uživala u masaži sa muškarcem. Došla je do kraja šoa, ali nije odnela pobedu.

Ipak, tu nema kraja skandaloznim detaljima iz njenog života. Princeza se svojevremeno pohvalila da je u Las Vegasu imala priliku da upozna zvezdu filmova za odrasle Dženu Džejmison i da su razmenjivale poljupce.

Svašta je o Sofiji moglo da se sazna i u njenim objavama na blogu koji je vodila s prijateljicom dok je živela u Njujorku. Princeza je rekla da se družila s reperom Paf Dedijem.

Ipak, sve te zabavne noći i razuzdane zabave su ostale iza Sofije kada je 2010. upoznala princa Filipa, koji je jedan od omiljenih članova kraljevske porodice u svetu zbog svoje lepote.

MEGAN MARKL JE NIŠTA U POREĐENJU SA NJOM! Ovo je najskandaloznija princeza svih vremena, radila je kao toples model i ljubila sa po*no divom!

Printscreen

 

Susret se dogodio u noćnom klubu u Stokholmu. Nisu se odvajali jedno od drugoga celu noć, a 2011. su napravili novi korak u svojoj vezi i počeli da žive zajedno. Ta vest je šokirala javnost širom sveta, ne samo Šveđane.

Sofija je odmah napustila svoju manekensku karijeru i posvetila se dobrotvornom radu te je prionula učenju kraljevskih običaja i brzo je savladala sve. Ona i Filip su se venčali 2015., a ni dan kada su izgovorili sudbonosno "da" nije prošao bez prigovora.

Naime, javnost je kritikovala njen odabir venčanice. Nije im se sviđalo što je nosila čipkastu haljinu s otvorenim leđima na kojima se isticala njena ogromna tetovaža sunca. Par se nije obazirao na negativne komentare i uživali su u bračnoj sreći.

U apilu 2016. dobili su sina Aleksandra, a u avgustu 2017. Gabriela. U martu ove godine njihova porodica se proširila za još jednog člana, takođe dečaka, kojem su dali ime Džulijen.

Iako je švedska javnost zavolela Sofiju jer smatraju da je pokazala da je dostojna biti član kraljevske porodice nakon što je potpuno promenila svoj život, ponekad joj i dalje postavljaju škakljiva pitanja. Naime, prošle godine su je ispitivali da li bi ona učinila nešto sličnom onom što su Megan Markl i princ Hari, kada su napustili svoje kraljevske dužnosti.

- Ne. Postigla sam dobru ravnotežu i burne godine koje su iza mene gledam kao nešto pozitivno. Uprkos tome kako sve izgleda, to je velika prednost za mene jer sam imala priliku da iskusim oba sveta. Iako sam, naravno, imala neke krize identiteta kao princeza - rekla je iskreno Sofija.

DŽONI DEP NA VEČERI S VUČIĆEM Otkriveno šta će se služiti, glumac obožava naše specijalitete i ovo piće posebno!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading