DŽONI DEP NA VEČERI S VUČIĆEM Otkriveno šta će se služiti, glumac obožava naše specijalitete i ovo piće posebno!
Alo.rs/EPA/Martin Divišek/EPA/WARREN TODA

Dep će u našoj zemlji provesti samo 24 sata, ali će imati naporan dan.

Foto: EPA

 

 

Kako prenose mediji, Džoni Dep će imati konferenciju za medije, zatim obilazak studija, a uveče će se sastati na večeri s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Glumac nije imao rajder listu, što je inače česta praksa pred dolazak svetskih zvezda. Trenutno se zna da će biti smešten u predsedničkom apartmanu jednog poznatog hotela, dok će mu na ručku i večeri, kako se navodi, biti služena nacionalna jela iz Srbije, kao i naša rakija i vino.

EPA, Dejan Briza

 

 

- Ćevapčići i kolege iz Srbije su fantastični - izjavio je Dep za RTS prošle godine na Berlinskom festivalu, gde je promovisao film "Minamata".

Promo

 

 

Tokom beogradske posete Džoni Dep, Andrea Jervolino i ledi Monika Bakardi, kao i Miloš Biković, predstaviće svoj najnoviji zajednički projekat "Pafini", realizovan uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije. Ovo je nastavak dugoročne saradnje koju Dep ima s filmskom i televizijskom produkcijskom kućom "Jervolino & ledi Bakardi entertejnment", kao i matičnom kompanijom "Jervolino studios" iz Srbije. Prva sezona ovog prvog animiranog serijala kreiranog u Srbiji, sastavljena od 54 epizode najkvalitetnijeg sadržaja za decu i sve ljubitelje animacije, biće uskoro dostupna na striming platformama širom sveta. Na kreiranju serijala u prethodnih godinu dana radilo je više od stotinu umetnika i kreativnih stručnjaka iz Beograda i Novog Sada.

- Veoma sam srećan zbog toga što sam, uprkos nepredviđenim dešavanjima u svetu, uspeo da održim obećanje koje sam dao prošle godine, a to je da će Džoni Dep doći u Beograd, i to kao naš gost. Jedva čekam da zajedno s njim i Milošem Bikovićem, kao našim strateškim partnerom, javnosti u Srbiji predstavimo ono na čemu smo radili u proteklih godinu dana - rekao je Andrea Jervolino, direktor i osnivač producentskih kompanija "Jervolino & ledi Bakardi entertejnment" i "Jervolino studios".

Slavni glumac voli našu zemlju.

- Obožavam Srbiju i Srbe - izjavio je prošle godine u Monte Karlu Džoni Dep.

On je prvi put u Srbiji bio 1992. godine.

BONUS VIDEO:

HTELA SAM S NJIM FIZIČKI DA SE OBRAČUNAM! Milica Pavlović u emisiji ALO! NASLOVNA progovorila o vezi sa oženjenim čovekom i svađi s Teodorom Džehverović! (VIDEO)

Komentari (0)

Loading