BIO JE 60 GODINA STARIJI OD SVOJE ŽENE Kristal Hefner otvorila dušu i priznala kako izgleda život bez njega!
EPA

HJU HEFNER JE BIO 60 GODINA STARIJI OD SVOJE ŽENE: Zečica otkrila sve o njihovom odnosu! Ovim je dokazala da je volela osnivača Plejboja?!

Iznela do sada nepoznate detalje njihove ljubavne priče!

Kristal Hefner je odlučila da, četiri godine od smrti Hjua Hefnera, progovori o njihovom odnosu. Plejbojeva zečica osvrnula se na njihovu ljubavnu priču koja je započela 2009. godine.

BIO JE 60 GODINA STARIJI OD SVOJE ŽENE Kristal Hefner otvorila dušu i priznala kako izgleda život bez njega!

EPA

 

- Prošle su samo četiri godine, ali na neki način izgleda kao da je prošao ceo život - rekla je Kristal, koja se 2012. godine udala za Hefnera.

- Toliko se toga dogodilo otkad ga nema, pa samo razmišljam o svemu tome.

Kristal se osvrnula na „porodicu“ u vili Plejboj koju je Hju držao.

- Bio je tako skroman i ljubazan prema svima. Bio je tako otvoren i samo je delio svoj život sa svima i mislim da je to zaista posebno -  objasnila je manekenka.

- Sada mi je teško da izlazim, jer se Hju Hefner prema meni ponašao tako dobro i bio je prema meni pun poštovanja i tako ljubazan.

Za njega je njegov dom u kojem su živeli Holi Medison, Kendra Vilkinson, Bridžet Markuard i drugi - bio oaza.

BIO JE 60 GODINA STARIJI OD SVOJE ŽENE Kristal Hefner otvorila dušu i priznala kako izgleda život bez njega!

EPA

 

- Svi su mogli da uđu, ostave svoje brige pred vratima i jednostavno se provedu. Volela sam da budem tamo. Bilo je zaista čarobno. To je bilo nešto što se više nikada nije moglo ponoviti.

Iako je bio 60 godina stariji od nje, a ona je raskinula veridbu samo nekoliko dana pre njihovog prvog planiranog venčanja.

- Hef uvek kaže da je otvorena knjiga sa ilustracijama, pa se uvek trudim da ostanem prilično otvorena i ljubazna prema svima, kao što je bio - prisetila se ona i dodala da nakon njegove smrti 2017. godine, nije znala štada radi.

- Moj prijatelj je predložio: Hajdemo odavde, idemo na izlet ", pa smo otišli ​​u Afriku, i od tada sam samo putovala i razmišljala o svom životu.

Nakon njene „nadrealne“ veze sa Hjuom, Kristal je bilo teško da uhvati istu magiju sa novim partnerom. "Sada mi je teško da izlazim, jer se Hju Hefner prema meni ponašao tako dobro i bio je prema meni pun poštovanja i tako ljubazan", objasnila je 35-godišnjakinja.

- Sada pokušavam da to uskladim - zaključuje Kristal, prenosi "E News".

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO Živić i dalje kritično, ovo su detalji njegovog zdravstvenog stanja!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading