EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO Živić i dalje kritično, ovo su detalji njegovog zdravstvenog stanja!
Foto: ATA Images

Kako je Alo! ekskluzivno juče objavio, Marko Živić hospitalizovan je u kovid bolnici  KBC „Dragiša Mišović“ nakon što mu se zdravstveno stanje izazvano koronavirusom pogoršalo.

Glumac se već tri dana nalazi na respiratoru, a kako saznajemo, stanje mu je još uvek nepromenjeno.

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO Živić i dalje kritično, ovo su detalji njegovog zdravstvenog stanja!

Foto: ATA Images

 

 

- Marko je i dalje na B odeljenju intenzivne nege, priključen je na respirator, ima lošu kliničku sliku- rekao je za Alo! izvor, i dodao:

- Kritično je, još uvek je životno ugrožen. Nalazi se pod konstantnim nadzorom lekara, rano je davati prognoze - objasnio je izvor na kraju.

Pobedio rak želuca i jednjaka!

Marko Živić važi za jednog od najpozitivnijih javinih ličnosti. Ova karakterna crta posebno dobija na značaju kad se zna da se glumac borio s kancerom jednjaka i želuca kada je imao 36 godina. Glumac je u nekoliko navrata isticao da je bolest otkrio slučajno na rutinskoj kontroli, i da ga je kroz celu borbu vodila samo želja za životom.

- Optimista sam. To mi je mnogo pomoglo u lečenju. Stalno sam pravio pozitivnu atmosferu na odeljenju. Bilo je tamo i teških slučajeva, ali su ustajali. Vičem im: ajmo svi u šetnju“ Neki su u početku mislili da sam lud, a onda su shvatili da time što dižem sebe pomažem i njima - ispričao je svojevremeno glumac.

Podsetimo, Živić je pre desetak dana primljen u Kliničko- bolnički centar gde se i dalje nalazi, a usled pogoršanog zdravstvenog stanja i respiratornih problema, glumac je intubiran i priključen na respirator.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Gradimir Perge

04.10.2021 15:37

Nedaj se legendo pobedićeš