SVET BRUJI O OVOME! Skandalozna albanska pevačica Rita Ora u lezbejskoj akciji sa dečkom i poznatom glumicom, razmenjivali nežnosti naočigled svih! (FOTO)
EPA

Pevačica Rita Ora (30) više ne skriva svog novog dečka, Oskarom nagrađenog reditelja Taiku Vaititija (45), s kojim je započela romansu nedugo nakon što je u februaru raskinula šestomesečnu vezu s još jednim rediteljem, Romainom Gavrasom (39).

Naime, iako su tek na početku veze, sada su uhvaćeni u škakljivoj "trojki" s glumicom Tesom Tompson (37) na balkonu Taikaove vile u Sidneju, u kojoj je on u nedelju organizovao zabavu, kako saznaje "The Sun".

Vidno pripiti, sve troje su međusobno razmenjivali strastvene poljupce ne obazirući se na paparace koji su sve zabeležili kamerama, a fotke su brzo obišle svet.

Rita se prvo ljubila sa svojim dečkom, a onda je počela da razmenjuje poljupce sa Tesom. Svi su se prvo pitali da li je u pitanju vežba za neki film, no kasnije se videlo da se oni zaista zabavljaju u pripitom izdanju.

- "Fuj, šta je ovo?", "Kako Rita nije ljubomorna što joj Tesa ljubi dečka?", "Oni su baš "razvaljeni"", "Ni ne znaju šta rade", "Ako, nek uživaju ljudi" - glasili su komentari šokiranih fanova.

Inače, pevačica albanskih korena s britanskim državljanstvom poslednjih nekoliko meseci boravi u Australiji, gde je članica žirija australijskog talent šoua "The Voice". Tamo je i upoznala novozelandskog reditelja s kojim je u vezi još od marta ove godine, ali prvo su se skrivali od javnosti, što je za britanski tabloid potvrdio izvor blizak paru.

Pre nego što su ulovljeni kako razmenjuju poljupce s glumicom koju smo imali priliku da gledamo u filmovima o Tžoru, snimljeni su u centru Sidneja dok su šetali prema jednom restoranu, a na ručku im se pridružio i sam Tor, odnosno glumac Kris Hemsvorth (37) i njegova lepa supruga Elsa Pataki (44).

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading