Sanja Stanković, Luna Đogani
Printscreen
Marina Stankić

Printscreen

 Foto: Printscreen

Kako je u poslednje vreme sve aktuelnije da rijaliti zvezde počnu da se bave muzikom, jednom pevačici je to zasmetalo i poslala je vrlo grubi poruku.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" Marina Stankić potpuno je odlepila što novopečene muzičke zvezde imaju milionske preglede na Jutjubu pa je odlučila da stane na put tome.

"U trendingu su sve češće neke gospođe koje se vrlo očigledno bave muzikom samo da bi podigle cene uslužnih delatnosti drugog tipa. Molim da se muzičarima vrati muzika i da kulturna politika ove zemlje ipak bude koliko toliko kreirana da ne bi u toj istoj zemlji sutra ostale samo ovce", napisala je Marina na društvenim mrežama.

Marina Stankić

Printscreen

Foto: Printscreen

Nije precizirala na koje osobe misli ali među mnogobrojnim, trenutno su u trendingu Luna Đogani i Sanja Stanković. Pitanje je kako će njih dve reagovati i da li će poželeti da ogovore ovakvom stavu.

Ana Korać, Luna Đogani i Sanja Stanković

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

BONUS VIDEO:

INSTA PROVOKATOR Draganu Mitar prozvali da se unakazila, evo kako je objasnila ovu intervenciju

 

Luna Đogani nikako nije smela da ugradi silikone! Oglasio se psiholog i otkrio istinu!

AUTOR: Kurir/R.J. DATUM I VREME: 01.09.2019. 07:25 Đoganijeve sve rade proračunato?! Foto: printscreen Luna Đogani je konačno ispunila svoju dugogodišnju želju da ugradi silikone. Ona je juče na jednoj privatnoj klinici, ugradila silikone, a sada je u periodu oporavka.

 

 

Komentari (1)

Mina

01.09.2019 10:43

A ko je gospodjica/gospodjs?