JEDVA OSTALA ŽIVA! Zvezda Granda doživela tešku saobraćajnu nesreću: Progovorila o paklu kroz koji je prošla!

Zadobila je prelome grudnog koša i tri pršljena, a njen oporavak bio je dug i težak.

Zvezde Granda
Foto: YouTube/Printscreen

Folk pevačica Vanja Mijatović pojavila se u na reviji poznatog frizera Peđe Božića ''Magija glamura'', i to u ulozi modela. Tom prilikom, ona se prisetila teške saobraćajke koju je imala pre pet godina, a tom trenutku su sa njom u kolima bile njene kolege Ana Sević i Stefan Petrušić.

Vanja MIjatović
Foto: YouTube/Printscreen

- Prvi put u životu sam se našla u ulozi manekenke, nije ni čudo pošto imam 155 cm. Super mi je bilo, malo mi je bilo neprijatno, imala sam tremu. Malo mi je bilo neugodno, frka mi je bila da se ne sapletem. Došla sam ovde da ispadne kako treba, bojala sam se da nekim padom ne pokvarim reviju - rekla je Vanja, a onda se prisetila svog učešća u rijalitiju ''Farmu''.

- Meni je u ''Farmi'' bilo fenomenalno. Dve nedelje sam samo ostala tamo. Nisam imala vremena da se nerviram. Tek sam se oporavila od udesa, tako da mi nije bilo tada do svađe. Ušla sam da bih videla kako je to, nisam ja taj tip, ali sam pokušala da se snađem - kaže pevačica za Pink.rs i priseća se saobraćajne nezgode u kojoj je ona bila teško povređena - zadobila je prelome grudnog koša i tri pršljena.

Vanja MIjatović
Foto: YouTube/Printscreen

- Svaki put se stresem kad prođem tuda. Danas je pet godina od udesa. To je moj drugi rođendan. Slavimo život, ljubav... Jeste mi je neprijatno, vrati mi se scena, neki fleševi. Setim se kako je meni bilo i kako sam se osećala, kako sam jedva disala i jedva ostala... Ne bude mi ugodno... Nisam imala strah da se opet vozim sa Anom i Petrušićem. Pokušavam da ne razmišljam tako... Ne mora da znači da će svaki put da se desi tako nešto kad zajedno sednemo u kola - rekla je Vanja.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi