SUKOB KOJI JE TRESAO ESTRADU Zorica Brunclik je zbog žestokih uvreda završila na sudu! Poznati pevač je tužio i tražio ovoliko odštetu! (VIDEO)

Brunclikova je izgubila spor protiv Miloša Bojanića koji ju je tužio jer ga je na „Farmi“ pljunula i nazvala ga pedofilom i lažovom.

Zorica Brunclik
 Foto: Foto: YouTube/printscreen

Zorica Brunclik osuđena je zbog vređanja Miloša Bojanića. Presuda je izrečena po krivičnoj tužbi poznatog pevača, jer ga je Brunclikova u rijalitiju „Farma“ davne 2012 pljunula u lice, nazvala pedofilom i lažovom i rekla mu da je trula prostata.

Prema rečima tadašnjeg izvora iz Palate pravde, posle ove presude nekad bliske prijatelje očekuje nastavak suđenja po materijalnoj tužbi Bojanića, u kojoj je tražio 500.000 dinara odštete za naneti duševni bol i povredu časti.

Zorica Brunclik
Zorica Brunclik, Foto: Rajko Ristić

- Zorica je izgubila presudu i krivično je osuđena, dok je materijalni postupak još u toku. Data joj je opomena i moraće da reguliše sve sudske troškove. Pošto se ranije nije odazivala na ročišta i maksimalno je izbegavala da se suoči s Bojanićem, na poslednjem se pojavila jer joj je uručen policijski poziv. U sudnici je nastao opšti haos - rekao je tada naš dobro obavešten izvor i dodao da je supruga poznatog harmonikaša Miroljuba Aranđelović Kemiša zaplakala pred sudijom.

- Sudija je vikala na Brunclikovu kad joj je postavljala pitanja jer se pevačica pravila da se ne seća da je vređala Miloša i da je bila isprovocirana. U trenutku je počela da plače jer više nije znala šta da kaže - završio sagovornik, insistirajući na anonimnosti.

Ovim povodom se tada oglasio i poznati pevač Miloš Bojanić, koji je potvrdio naša saznanja.

- Jeste, istina je, ali molim vas da o tome više ne pričamo. Mislim da je sve to što se dešava najobičnija glupost. Rijaliti je završen, Zorica i Kemiš to znaju. Sve što se desilo treba baciti u kantu i staviti tačku na to. Život ide dalje, sad sam preokupiran nastupima i promovisanjem nove pesme. - rekao je tada kratko i jasno pevač.

Miloš Bojanić
Miloš Bojanić, Foto: printscreen

Inače, Miloš je na jednom ročištu protiv Zorice rekao da će joj oprostiti uvrede ako ona i njen suprug Kemiš povuku tužbu koju su podneli protiv njega jer je u rijalitiju izjavio da su dobili stan u centru Beograda od nekadašnje političke stranke JUL, čiji su bili članovi.

Sa kojom popularnom pevačicom je Brunclikova u svađi pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

 • Korisnik: Voja
  03/12/2020 - 21:19
  Miloš je....... Ništa od čoveka
 • Korisnik: Nada
  03/12/2020 - 19:29
  Ahahaha pa Milos Bojanic je za sve njih izmislio pamet . Kazu seljak a vidi ti ovo !
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi