Žiri osuo paljbu po Karleuši!

M.R. | vip 2017-01-03 11:08:27 2017-01-03 11:08:27

U poslednjoj epizodi "Zvezda Granda" bilo je veoma uzbudljivo. Iako je uglavnom Viki Miljković bila na meti kolega, žiri je sinoć iskritikovao Jelenu Karleušu.

Printskrin TV Prva

Karleuši je zasmetalo što je jedna kandidatkinja otpevala pesmu Šemse Suljaković "Svako me proleće na tebe seti".

- Kada već pevaš ove seljoberske pesme, onda ih barem zakivaj onako kako one i treba da se pevaju, a ne ovako da mjaučeš! Te pesme se ne pevaju ovako. Ili rokaj kao Šemsa, ili nemoj da biraš Šemsine pesme! Ovo je bilo mlako, a gluva nisi - bila je oštra Karleuša. Zbog njenog komentara žiri je nastavio da raspravlja o "seljoberskim pesmama", umesto da ocenjuje kandidatkinju.

Prvi se pobunio Aca Lukas:

- Ne mogu da verujem da si pesme koje idu pod znakom Južnog vetra nazvala seljoberskim. Da se taj Južni vetar nije pojavio kad se pojavio, ja bih verovatno bio kuvar, a ti radila u butiku. To može da bude sve, samo ne seljoberska pesma. Južni vetar je napravio osnovu produkcije koju mi sad radimo!

- A kad je postavio osnovu? Koja je sad godina, koji vek? Kakve ti veze imaš s Južnim vetrom? Dokle više ta prošlost, hajde malo da gledamo u budućnost! Zato i ne možemo da nađemo zvezdu kad klinke pevaju ovakve pesme. Ova muzika nije kulturna - protivila se Karleuša, a u Lukasovu odbranu stala je i Snežana Đurišić.

- Sve što traje dvadeset godina sad je seljobersko! Jeco, to su ružne reči. Šta je po tebi kulturna muzika, Jelena jesi li ti bre normalna? Ženo božja, postoji muzika koju voliš i koju ne voliš! - besnela je Snežana.

- Ja sam sigurna da Jelena ne bi ovo govorila da je neko došao i te iste seljoberske pesme otpevao tako da nju baci u trans! - dodala je Marija Šerifović, ali JK nije odustajala od svojih stavova.

- Muzika Južnog vetra je šund, zato nikada nije ni bila emitovana na nacionalnoj televiziji! Nemojte da pevate šund, ua šund! - drala se Karleuša, koja se posvađala i sa Sašom Popovićem i Bosancem.

U naredni krug takmičenja prošli su sledeći kandidati:

1. Denis Bagavac

2. Nadica Vermezović

3. Hana Mašić

4. Nilvesa hajdarević

5. Stefan Bakterović

6. Nero Delić

7. Svetlana Žeželj

8. Namik Husnić

9. Filip Jovanović

10. Arnela Malkoč

 

Expand player
Pogledajte više