Goca Božinovska
Rajko Ristić/Alo!
Goca Božinovska

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

NUDILI SU MI NOVAC ZA SE*S! Oglasila se ćerka Goce Božinovske usled AFERE O PROSTITUCUJI koja je potresla čitavu ESTRADU!

NEPOZNATI DETALJI! Goca je pred kamerama uvek nasmejana, a komšije otkrivaju kako se ponaša prema njima! Evo šta je POKOJNI ŠIJAN radio u Surčinu

SEKUND GA DELIO OD SMRTI! Goca Božinovska otkrila šta je izazvalo strahovitu saobraćajnu nesreću, kao i ko je bio za volanom!

ALO.RS NA MESTU NESREĆE, JEZIVA SCENA LEDI KRV U ŽILAMA! Ovde se zapalio automobil Goce Božinovske! Delovi automobila svuda po putu, oborena bandera! (FOTO, VIDEO)

PEVAČICIN AUTO SE PREVRNUO NA KROV, ZAPALIO I IZGOREO! Evo šta smo zatekli ispred Gocine kuće nakon stravične saobraćajne nesreće! (FOTO)

Te večeri su se rastali, a da nisu razmenili brojeve. Jedino što je Zoran znao jeste da se pevačica vraća s odmora tri dana kasnije, pa je rešio da se ponovo sretnu i dočekao ju je na aerodromu. Nakon tek druge večeri koji su proveli zajedno zaprosio ju je i Goca Božinovska je pristala.

Goca Božinovska

Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

"Ta žena mi je uništila porodicu. U stvari, uništila mi je ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja", rekla je Goca medijima svojevremeno.

Goca Božinovska

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!
Goca Božinovska

Alo!/Rajko Ristić

Foto: Alo!/Rajko Ristić