SEKUND GA DELIO OD SMRTI! Goca Božinovska otkrila šta je izazvalo strahovitu saobraćajnu nesreću, kao i ko je bio za volanom!

"Bukvalno posle sekund kada je izašao, automobil je buknuo!"

Goca Božinovska
Goca Božinovska, Foto: Dejan Briza/Alo!

Pevačicu Gocu Božinovsku je juče policija obavestila da je automobil koji se vodi na njeno ime sleteo sa puta, prevrnuo se na krov i zapalio. O tome pročitajte OVDE

 

"Sva sreća da Mirkov drug koji je vozio automobil nije povređen. Crkla bih da mu se nešto ne daj bože desilo. Ja ne znam kako bih sa tim živela", rekla je pevčica u dan nakon nemilog događaja.

"On se čuo sa mojim Mirkom nekoliko puta. Najveći strah ga je bilo šta ću ja reći pa je stalno govorio: "Kako ću pred teta Gocu". Ali najvažnije je da njemu nije ništa. On je divno dete koje ne pije. Ispričao je da mu je srna izletela i on je pokušao da je izbegne, ali kako su tu radovi na putu i ima dosta peska, levo, desno i proklizao je želeći da je izbegne. Pomislila sam da nešto halucinira, a onda su mi rekli da tu ima dosta srna i da je u tom delu čak i lovište", rekla je pevačica za "Blic".

 

Mirko Šijan
Mirko Šijan, Foto: Instagram

 

OVDE pogledajte fotografije sa mesta nesreće.

Goca kaže da izvesni Lučke nije pobegao sa lica mesta:

"On nije pobegao sa lica mesta, već je odmah otišao u bolnicu. Njegov mobilni telefon je izgoreo u automobilu. Javio se sa mobilnog taksiste koji ga je odvezao u bolnici, ali posle svih snimanja i pregleda ustanovili su da nema nikakvih povreda. Sva sreća da je bio sam u kolima i da je odmah odreagovao jer kaže da je bukvalno posle sekund kada je izašao, automobil buknuo. On se jadan prepao pa se zato nije odmah javio, ali kasnije nam je poslao sliku da vidimo da je sve u redu sa njim", ispričala nam je potresena pevačica.

Goca ističe da joj je veoma žao zbog toga što mu se desilo. OVDE pročitajte i pogledajte šta se dešavalo nakon nesreće ispred doma Goce Božinovske. 

"Mnogo mi je žao što mu se to dogodilo, mogu samo da zamislim u kakvom je šoku bio, ali najvažnije je da je dobro. Nije to ni nekakav auto sa kojim je on mogao da jurca i da razvije brzinu. To je auto za gradsku vožnju. Danas će doći kod nas pa će nam sve ispričati. Jadno dete, pa nije on želeo da mu se tako nešto dogodi, samo neki maleri, bože me sačuvaj", zaključila je pevačica.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi