SUROVI PERFEKCIONISTA Željko Joksimović u dugovima: Evo i zašto!

Iz želje da film bude na vrhunskom nivou poznati pevač se zadužio, ali ne mari mnogo za to.

Željko Joksimović
Foto: Alo!/Rajko Ristić

Snimanje filma i serije o legendarnom Tomi Zdravkoviću traje već nedelju dana u Valjevu, a prvi put u ulozi producenta našao se Željko Joksimović.

Popularni pevač ugostio je na setu nekoliko novinarskih ekipa i u razgovoru nam otkrio kakve rođačke veze ima s Draganom Bjelogrlićem, kako je zadovoljan radom svojih TV kanala i novom saradnjom sa suprugom Jovanom.

Evo ko je glumca nagovorio da krene u avanturu zvanu "televizija":

Jovana i Željko Joksimović
Foto: E-stock

- Moj menadžer i kum Bane Obradović pokrenuo je inicijativu da se snimi film o Tomi. Nismo hteli da napravimo samo biografski film, već da damo osvrt na jedno vreme. Toma je fenomen koji obrađujemo. Film se snima u Valjevu, ne zašto što je to moj grad, već je ekipa odlučila da to bude ovde jer on najviše podseća po arhitekturi na pedesete i rane šezdesete godine. Tešnjar je zadržao taj duh. Nije nam bilo teško tu da napravimo ni Radan kafanu, a ni Dom mladih - kaže pevač, pa nastavlja da objašnjava u kakvim je rodbinskim odnosima sa Draganom Bjelogrlićem:

- Baba moje majke je Bjelogrlić. Ona mi je govorila: 'Sine, Bjela ti je rođak.' Kad smo radili prvi put zajedno pre 15 godina, došli smo do toga da je Jovanka, majka moje babe, zaista Bjelogrlić i našli smo tu granu koja nas rođački spaja. Nastavljamo samo saradnju nakon 'Ivkove slave' i mogu da kažem da sama priprema traje pet godina. Nije lako obrađivati četiri dekade.

Jovana i Željko Joksimović slave rođendan ćerkama
Foto: Dejan Briza/Alo!

Na pitanje kako se snalazi kao novi vlasnik televizije s obzirom da je to "skupa igračka" Željko kaže:

- Televiziji sam bliži po vokaciji, ali kad podignete dva kredita, zna da bude vrlo nezgodno, pogotovo u ovo doba. Mislim da će vreme pokazati da sam uradio pravu stvar - završava pevač.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi