Ulaz
Promo
Ulaz

Promo

Ulaz, Foto: Promo

Najveća zabava ovog leta počeće u četvrtak 11. jula, koncertima sjajnih izvođača kao što su Petar Grašo, Zvonko Bogdan, Vesna Zmijanac, Tropico bend, Andreana Čekić, Stevan Anđelković, Rasta, Teodora, MC Yankoo, Gastozz, Hazze i Cvija.

U petak, drugog festivalskog dana imaćete prilike da slušate Željka Joksimovića, Magla bend, Acu Pejovića, Dejana Petrovića i njegov Big Band, Tempera bend, Harisa Džinovića, Dragog Domića, Nikoliju, Surreal-a, Fox-a, Milija i Sha.

Poslednjieg dana festivala, uživaćete u nastupima Saše Matića, Ane Bekute, Amadeus benda, Adila, Milice Todorović, Dragana Kojića Kebe, THCF-a, Corone x Rimskog, Senide, Connect-a, Marlon Brutal-a, DJ Prema i Mike Ride-a.

Šta ako vam kažemo da je ovo samo zagrevanje i da će biti još zvučnih imena koja garantuju nezaboravan provod?! “Ulaz” će sačuvati po neku tajnu i u sledećim najavama otkrivati nova imena regionalne muzičke scene koja će zavladati otvorenim prostorom Beogradskog sajma i prirediti publici tri spektakularne festivalske noći.

Pretprodaja jednodnevnih ulaznica počinje upravo danas na svim biletarnicama i to po neverovatnoj ceni od 999 dinara, dok su trodnevni kompleti karata i dalje u prodaji po ceni od 2.600 dinara. Vidimo se na Ulazu!