Sloba Radanović i Jelena Đuričanin
Foto: Alo.rs
Sloba Radanović i Jelena Đuričanin

Foto: Alo.rs

Sloba Radanović i Jelena Đuričanin, Foto: Foto: Alo.rs

Karijera mu cveta, hitovi se ređaju, na korak je da se ponovo oženi... Moglo bi se reći da Slobi Radanoviću ide sve od ruke, međutim, pre samo šest meseci, bivši zadrugar je bio veoma nesiguran u sebe i zato je potražio neku vrstu pomoći.

Kako „Alo!“ saznaje, Sloba je nakon izlaska iz rijalitija išao kod žene koja predviđa sudbinu gledanjem u šolju.

- Kada je izašao iz „Zadruge“, Sloba nije znao šta ga je snašlo. Veza sa Lunom Đogani ga psihički uništila, a razvod od Kije Kockar ga je takođe emotivno dotukao. Osim ljubavnog sloma, muzička karijera mu nije išla u pravcu u kojem je želeo. Iz očaja, Sloba je želeo da nađe bilo kakvo rešenje i izlaz, te je preko druga dobio broj žene koja gleda u šolju i tako predviđa budućnost – priča izvor za „Alo!“ i dodaje da je Radanović bio veoma skeptičan što ide kod nje.

Sloba Radanović

Alo!/Masanori Josida

Sloba Radanović, Foto: Alo!/Masanori Josida

- Kada je došao kod te žene, bio je uplašen i sve veme se preznojavao. Zapitkivao je šta ona može da mu kaže i vidi, kao i da li je to što mu ona priča istina. I pre nego što je popio kafu onu mu je rekla da je njegova godina 2019. i da će tada krenuti da mu se ređaju uspesi. Previdela mu je duet sa plavom popularnom pevačicom, što se i dogodilo kada je snimio pesmu sa Darom Bubamarom. Takođe, rekla mu je da se nikako u ljubavi ne okreće prošlosti i da prekine kontakt sa Lunom i Kijom jer obe veoma loše utiču na njega. Uverila ga je čak i da će se ponovo oženiti - otkriva izvor blizak pevaču i tvrdi da je Sloba bio presrećan, a nakon toga mu je krenulo.

- Počeo je više da nastupa, uradio je nekoliko pesama koje je publika odmah zavolela, a krajem prošle godine našao je i srodnu dušu. Sloba se od tada kune u tu ženu, i rekao je da će je sigurno posetiti i ove godine -završava priču izvor.
Kako bismo potvrdili naša saznanja, kontaktirali smo sa Slobom koji nam je rekao.

Kristina Kija Kockar, Sloba Radanović

E-Stock/Ivan Dobričić

Kristina Kija Kockar, Sloba Radanović, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- Ne verujem u te priče, proricanje budućnosti i slično, ali eto meni se to desilo. Istina je da sam išao kod jedne žene koja mi je predvidela mnogo stvari koje su mi se desile. Jedna od njih je da ću ponovo da verujem u ljubav i brak, a sve to imam sa mojom Jelenom - rekao je pevač za „Alo!“.