Emina Jahović i Mustafa
Instagram
Emina Jahović i Mustafa

Instagram

Emina Jahović i Mustafa, Foto: Instagram

Jedan od glavnih razloga zašto su Emina i Mustafa mesecima glumili idealan par i krili činjenicu da su razdvojeni jeste taj što turski pevač tamo važi za idealnog porodičnog muškarca, ali i iz finansijskih razloga.

Naime, njih dvoje imaju ugovore sa raznim sponozorima kao bračni par, te je sad glavno pitanje kako će sve to uticati na njihov konto u banci.

- Mustafa se u septembru na svadbi dobrog prijatelja pojavio sam i to je bila prva inicijalna kapisla da njihovi najbliži prijatelji pomisle da nešto nije u redu. Kako je već sve bilo jasno, Sandal je priznao da postoje razmirice u njihovom odnosu, a Emina se još pre toga poverila svojim prijateljima. Međutim, kako je njihov brak uslov za njihovu finansijsku stabilnost, pitanje je kada će sada formalno doći do razvoda - saznao je "Blic puls".

Zbog ovih navoda o finansijama mnogi osuđuju ovaj poznati par.

Inače, nesuglasice koje među njima traju poslednje dve godine, a intenzivirale su se poslednjih nekoliko meseci, dovele su do sve češće razdvojenosti, ali u javnosti njih dvoje su pričali da su srećni, sve do juče kada se Emina Jahović slomila.

Njih dvoje su ranije kačili zajedničke fotografije, što se od avgusta nije dogodilo. Prema pisanju medija, i tada je fotografija namenski okačena kako niko ne bi posumnjao da imaju probleme jer se u turskoj uveliko pričalo o tome, što su mediji prenosili.

 

 

Istanbul calling... @mustafasandal24 @jovanamac @zzeljko ?

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Jul 6, 2017 at 4:51pm PDT

 

Komentari (4)

gojko

16.02.2018 16:55

e bas sam se potresao, necu moci da spavam nocas

Mara

16.02.2018 19:04

Pazarki samo pare u glavi nista drugo bitno nije samo dzep da je pun. Kog li ce sad da nadje ipak je ona skart roba dvoje dece skoro 40 godina nece imati ni 10 deo luksuza u kom je do sad uzivalaznaci da nadje sponzora kao Severina da ga izdrzava nece moci jer nema odakle. Emini se ne pise bas dobro. Stigla je kletva da bog da imala pa nemala.

Marina

16.02.2018 21:58

@Mara - Zašto toliko zlobe, ne razumem....

Ana

17.02.2018 05:17

@Mara - Auuu ovo je neka koja verovatno misli da ako ima 20 i nesto i nista drugo vredi. Strasno... Ako ima dvoje dece ne znam zasto je skart roba. Sa ovakvom izjavom ti si malo je reci - skart